iGO primo alapra kerül a Vodafone Navigation

2012.04.16| Vodafone

iGO primo alapra kerül a Vodafone Navigation Hungary ingyenes alkalmazása.

Már letölthető a Vodafone Navigation Hungary frissített változata, amely az iGO primo app legújabb funkcióit is tartalmazza, és az on-board navigációnak köszönhetően használata nem generál extra költségeket az iPhone-felhasználók számára. Díjmentes frissítésként tölthetik le telefonjukra a Vodafone-os iPhoneelőfizetők az iGO primo szoftvermotoron futó Vodafone Navigation Hungary legújabb verzióját. A Vodafone Magyarország és az NNG közös navigációs alkalmazása tulajdonságait tekintve megegyezik az iGO primo app magyarországi kiadásával, ám ezen felül tartalmazza a Vodafone üzletek helyét jelző POI-adatbázist is. Az átdolgozott szoftvermotornak köszönhetően az alkalmazás még stabilabb és gyorsabb lett, valamint olyan új funkciókkal gazdagodott, mint a zöld útvonalak tervezése, a Google helyfüggő keresés funkciója és az útkereszteződések valósághű ábrázolása. Az előző verzióhoz hasonlóan a navigáció teljes mértékben on-board, azaz a térképeket és a POI-adatbázist az okostelefon tárolja, tehát nem kell külön adatforgalmi vagy roaming díjat fizetni a használat után.

iGO primo alapra kerül a Vodafone Navigation

További újdonságként a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy az alkalmazáson belül térképeket és egyéb extrákat vásároljanak, többek között a sebességmérő kamerák helyét jelző adatbázist, háromdimenziós várostérképeket és valós idejű forgalmi adatokat. A környező országok térképeinek hozzáadásával az országhatárokon átlépve is lehetővé válik a folyamatos navigáció és útvonaltervezés. A megvásárolható régiók az alábbi országok térképeit tartalmazzák:

- Horvátország és Bosznia-Hercegovina

- Németország, Ausztia és Svájc

- Olaszország, Szlovénia és Málta

- Spanyolország és Portugália

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

- Csehország és Szlovákia

- Románia

„A hazánkban igen népszerű iGO Navigáció díjmentes elérhetősége fontos hozzáadott értéket képvisel ügyfeleink számára. A jelenlegi frissítés is azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb iPhone felhasználói élményt nyújtsuk a Vodafone előfizetőinek” - nyilatkozta Lakatos Péter, a Vodafone Magyarország stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

„A Vodafone-nal való együttműködés valódi mérföldkő számunkra, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy a PND- és az autóipari területek mellett a mobil navigációs piacon is kulcsszereplővé váljunk” – mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója. A szoftver tulajdonságairól részletes leírást, illetve bővebb információt a www.igomyway.com/iphone és a http://iphone.vodafone.hu weboldalakon találhat. Csatlakozzon az iGO My way hivatalos Facebook oldalához is, ahol további érdekességeket osztunk meg rajongóinkkal.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei