Megújult a Telekom Magenta csomagja

2018.09.04| Telekom

A Most digitális világában már neten tévézünk, mobilon netezünk és mindegy, hogy otthon vagy úton használjuk eszközeinket.

A legfrissebb kutatások szerint a 21. századi felhasználó ötvözi a digitális lehetőségeket, azaz az eddig elérhető szolgáltatásokat ma már egyként használja. Ezt az igényt felismerve frissíti az otthoni és a mobilszolgáltatásokat egyesítő Magenta 1 kedvezménycsomagját a Magyar Telekom. A legtesthezállóbb kombinációt mi magunk választhatjuk ki, a vállalat pedig jelentős kedvezményekkel honorálja, ha kihasználjuk a megújult csomag előnyeit és igénybe vesszük azokat.

A digitális eszközhasználati szokásaink végérvényesen átalakultak, egyre inkább „elnetesednek”. Ezt támasztja alá az NMHH 2017-es kutatása, mely alapján az emberek életében az internet központi szerepet tölt be: a 14-40 évesek 91%-a használja azt legalább heti rendszerességgel, de a 60 év felettieknél növekszik legdinamikusabban ez a szám, míg 2009-ben még csak minden tizedik böngészett az interneten, mostanra már 41 százalékuk teszi mindezt. A legtöbben, 94 százalék böngészésre használja a világhálót, 81 százalék számára pedig kommunikációs csatornát jelent a közösségi oldalakon.

Szintén nélkülözhetetlennek tartják szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz (zenehallgatás és videónézés, 67 százalék), kapcsolattartáshoz (chatek, fórumok, 66 százalék), de 61 százalék már a hivatalos ügyeket is interneten intézi. az NMHH májusi televíziós gyorsjelentése alapján azt is megállapíthatjuk, hogy a hazai tévéelőfizetők több mint fele, 51,3 százaléka nézett digitális kábeltévét vagy IPTV-t.

Megújult a Telekom Magenta csomagja

Ehhez az internetet maximálisan kihasználó életstílushoz kínál az eddigieknél is összetettebb, komolyabb kedvezményekkel rendelkező kedvezménycsomagot a Telekom a most megújult Magenta 1-gyel. Az akár 30 százalékkal csökkentett havidíjjal és megduplázott belföldi mobilinternet adatforgalommal összeállított kedvezménycsomag mellett az akár 30 ezer forintos készülék vásárlási kedvezménnyel segíti elő a Telekom, hogy előfizetői könnyen, gyorsan lépjenek be a Most digitális világába.

A kor nem számít, hiszen az új Magenta 1-gyel – például egy okostelefon és egy új mobil hang és internet díjcsomag-kombináció segítségével – az idősebb generáció is könnyedén csatlakozhat a digitális világhoz, amelynek vívmányaival a fiatalabb netezők ismertetik meg őket: az eNet friss kutatása szerint a 41 év alattiak 17 százaléka rendszeresen, 59 százalékuk alkalmanként szokta idősebb családtagjait az internet és a digitális eszközök használatára tanítani. Nem véletlenül nő a netező nagyszülők, dédszülők aktivitása: 33 százalékuk egy, 37 százalékuk kettő, 30 százalékuk pedig három vagy több internetezésre alkalmas eszközt is használ – leggyakoribb az okostelefon és az asztali számítógép.

A megújult kedvezménycsomaggal azok a régi vagy új Telekom előfizetők élhetnek, akik legalább két vezetékes és egy mobilelőfizetéssel rendelkeznek.

Azok, akik eddig is Magenta 1 előfizetők voltak, díjmentes csomagmódosítással térhetnek át az új konstrukciókra, de magát az átsorolást a Telekom ügyfélszolgálatán kell kérniük. A meglévő hűségidő nem akadály, az változatlan feltételekkel vihető át az új konstrukciókba. Ugyanakkor azoknak is érdemes meggondolni a Magenta 1-hez való csatlakozás előnyeit, akik ma még csak vezetékes szolgáltatásokat vesznek igénybe a Telekomtól. Már egy új mobil hang és adat díjcsomag-kombináció előfizetés bevonásával érvényesíthető a 30 százalékos kedvezmény, ráadásul Magenta 1 ügyfélként máris megduplázott belföldi mobilnet adatforgalmat vehet igénybe az előfizető.

Akik egy- vagy több mobil előfizetéssel rendelkeznek, azoknak a Telekom vezetékes internet- és tévészolgáltatása hozhatja el a Magenta 1 kedvezményeket. A Telekom 21. századi hálózatán, akár két gigabites* sávszélességgel száguldhatnak az interneten, illetve a szeptember elején debütáló Szuper Családi Mozi előfizetéssel már plusz 10 HD csatornával, 10 új Archív TV tartalommal, valamint a Moziklub több mint hatezer filmből, sorozatból álló kínálatával tehetik teljessé a szórakozást. Szeptember elsejétől még egyszerűbb Magenta 1-gyessé válni és élvezni az elérhető legnagyobb kedvezményeket. A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevétele esetén a Telekom kedvezményrendszer szerinti kedvezmények nem vehetők igénybe. 

 

* a 2000 Mbit/több eszköz együttes használatával, optikai kábellel lefedett területen érhető el

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

2022.04.29
| PhoneArena
Az iPhone 14 széria kijelzőjének kiszivárgása megerősíti az előlapon lévő notch-ot.
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön használja a telefonját fizetésre?


Igen, az Apple Pay-t használom
Igen, a Google Pay-t használom
Igen, banki alkalmazást használok
Nem, de tervezem
NemKorábbi szavazások eredményei