Telekom

A Telekomnál biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

2019.12.05

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak.

 • A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját.
 • Mindenki számára kiemelten fontos gyermeke, házi kedvence, értéke biztonsága. Megnyugtató, ha mindig pontosan tudjuk, merre járnak szeretteink, és szükség esetén elérhetjük egymást. Új díjcsomagjaival a Telekom ezt a biztonságot adja, tervezhető költségek mellett.

A gyermekek biztonsága a családok első számú ügye, különösen fontos kérdésként jelentkezik ez abban az időszakban, amikor a gyerekek első lépéseiket teszik önállóságuk felé, azaz elkezdenek önállóan iskolába, különórákra járni. A szülők érthető módon akkor is tudni szeretnék, merre jár a gyermek, amikor a közvetlen felügyelet nem megoldható. A Telekom kínálatában már egy ideje elérhető MyKi Touch gyerekórával a szülők folyamatosan láthatják, figyelemmel követhetik gyermekük pillanatnyi tartózkodási helyét, és szükség esetén el is tudják őket érni telefonhívással anélkül, hogy a gyermekek telefont hordanának magukkal.

A Telekomnál biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

A gyerekóra működését a Telekom Gyerekóra díjcsomagja kedvező feltételekkel biztosítja: a 990 Ft-os havidíj tartalmazza az eszköz használatához szükséges adatmennyiséget, és 60 belföldi alapdíjas irányokba és EU roaming helyzetben leforgalmazható percet. A díjcsomag az országhatárokon kívül is biztosítja a helymeghatározó adatok továbbítását. A díjcsomagot kizárólag azon előfizetőinek kínálja a Telekom, akik a MyKi Touch gyerek okosórát is nála vásárolták, akár korábbi időszakban.

Sokaknak hasznos segítség lehet a séta közben vagy az otthonról elkóborolt kutyák, cicák megtalálásában az Alcatel kisállat nyomkövető eszköz a Radar díjcsomaggal. Az eszköz GPS-helymeghatározási adatokat továbbít, amely pillanatok alatt láthatóvá teszi a gazdi okostelefonján, éppen merre jár a kedvence. A nyomkövető használatához szükséges adatmennyiséget a Radar díjcsomag havonta 590 forintért biztosítja, nemcsak belföldön, hanem roaming helyzetben is. A díjcsomag kizárólag a Telekomtól vásárolt Alcatel Kisállat nyomkövető eszközzel vehető igénybe.

A Telekomnál biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

Bárkivel előfordulhat, hogy megfeledkezik arról, hol hagyta a táskáját, csomagját vagy értéktárgyait. Az Alcatel Táska nyomkövető ezekben a helyzetekben segíthet, szintén a Radar díjcsomaggal. A nyomkövető használatához szükséges adatmennyiséget a Radar díjcsomag havonta 590 forintért biztosítja roaming helyzetben is. A díjcsomag kizárólag a Telekomtól vásárolt Alcatel Táska nyomkövető eszközzel vehető igénybe.

További információ és feltételek a Gyerek okosóra megoldásról itt, a Kisállat Radar megoldásról itt és a Táska Radar megoldásról pedig itt olvashatók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  EUmobil 165 380 Ft
  i-Shop Webáruház 165 490 Ft
  Telefoncenter Webáruház 168 000 Ft
  Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
  Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
  EUmobil 186 480 Ft
  Planet GSM webshop 186 490 Ft
  GsmPalota 186 890 Ft
  Xiaomi Mi 9T 64GB
  Xiaomi Mi 9T 64GB
  EUmobil 90 080 Ft
  MobilEx Webáruház 90 090 Ft
  Telefonkirály 90 990 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei