Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

2019.09.12| Telekom

Ősztől még többet nyújt a Telekom Magenta 1.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 • 2015-ben vezette be Magenta1 néven kedvezménycsomagját a Telekom, amellyel egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a szolgáltató otthoni és mobil kommunikációs, valamint szórakoztató szolgáltatásait. Mára 500 ezer ügyfél tartozik a Magenta 1 közösségbe.
 • Augusztustól és szeptembertől új extra szolgáltatásokkal bővült a Magenta 1 digitális kelléktára: az otthoni és mobil szolgáltatásokat egyben mutató Telekom Számlával, a Netgaranciával, és év végéig ingyenes HBO GO lehetőséggel.
 • A kis- és középvállalkozások a Magenta 1 Business ajánlatot választhatják, ez tartalmazza a Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.
 • Négy évvel ezelőtt jelent meg a Telekom a magyar piacon egyedülálló, vezetékes és mobil szolgáltatásokat magában foglaló Magenta 1 kedvezménycsomaggal. A csomag az élet összes digitális kellékét egybegyűjti, az eszközöktől az előfizetésekig. Tartalmát minden család a saját igényei szerint alakíthatja. A bevezetés óta eltelt időben többször jelentősen megújult a csomag, egyre több kedvezményt és extra szolgáltatást biztosítva az ügyfeleknek.

  Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

  Most ismét újdonságokkal bővül a Magenta 1 ajánlat:

  • Korlátlan szórakozás: a Magenta 1 ügyfelek díjmentesen élvezhetik év végéig az HBO GO-t minden tartalmával együtt. Ez a lehetőség a Telekom mobil alkalmazásban kapcsolható be egy mozdulattal.
  • Telekom Számla: a Magenta 1 ügyfelek szeptembertől egy számlában, egy időben kaphatják meg a Magenta 1-hez kapcsolódó szolgáltatásaik havi otthoni és mobil számláját.
  • Netgarancia: a Magenta 1 ügyfeleknek egy esetleges vezetékes internetkimaradás esetén korlátlan mobil adatot biztosít a Telekom a csomagba bevont minden SIM kártyára 72 órán keresztül.
  • Extra készüléktámogatás: a legkedvezőbb készülékajánlatok a Magenta 1-esek számára érhetők el.

  A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez elegendő két otthoni (nem kell, hogy vezetékes telefon legyen benne) és egy mobil szolgáltatás, ez nagyfokú rugalmasságot jelent a családok számára. A Magenta 1 ajánlat részeként a csomagba bevont összes előfizetés havidíjára 30% kedvezmény jár, a belföldi mobiladat-keret megduplázódik, a mobilhívás díjmentes családon belül, a TVGO-val pedig díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal lehet a mobilon tévézni is. Sőt, a Magenta 1 csomaghoz tartozó Domino feltöltőkártyás hívószámokra dupla feltöltési bónuszt kapnak az ügyfelek.

  Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

  A kis- és középvállalati üzleti ügyfelek a Magenta 1 Business ajánlatot vehetik igénybe, amelyhez szintén jár a 30%-os havidíjkedvezmény, az extra készülékkedvezmény és a dupla mobiladat. Emellett a csomag tartalmaz egy ún. Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

   

   

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei