Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

2019.09.12| Telekom

Ősztől még többet nyújt a Telekom Magenta 1.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

  • 2015-ben vezette be Magenta1 néven kedvezménycsomagját a Telekom, amellyel egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a szolgáltató otthoni és mobil kommunikációs, valamint szórakoztató szolgáltatásait. Mára 500 ezer ügyfél tartozik a Magenta 1 közösségbe.
  • Augusztustól és szeptembertől új extra szolgáltatásokkal bővült a Magenta 1 digitális kelléktára: az otthoni és mobil szolgáltatásokat egyben mutató Telekom Számlával, a Netgaranciával, és év végéig ingyenes HBO GO lehetőséggel.
  • A kis- és középvállalkozások a Magenta 1 Business ajánlatot választhatják, ez tartalmazza a Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

Négy évvel ezelőtt jelent meg a Telekom a magyar piacon egyedülálló, vezetékes és mobil szolgáltatásokat magában foglaló Magenta 1 kedvezménycsomaggal. A csomag az élet összes digitális kellékét egybegyűjti, az eszközöktől az előfizetésekig. Tartalmát minden család a saját igényei szerint alakíthatja. A bevezetés óta eltelt időben többször jelentősen megújult a csomag, egyre több kedvezményt és extra szolgáltatást biztosítva az ügyfeleknek.

Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

Most ismét újdonságokkal bővül a Magenta 1 ajánlat:

  • Korlátlan szórakozás: a Magenta 1 ügyfelek díjmentesen élvezhetik év végéig az HBO GO-t minden tartalmával együtt. Ez a lehetőség a Telekom mobil alkalmazásban kapcsolható be egy mozdulattal.
  • Telekom Számla: a Magenta 1 ügyfelek szeptembertől egy számlában, egy időben kaphatják meg a Magenta 1-hez kapcsolódó szolgáltatásaik havi otthoni és mobil számláját.
  • Netgarancia: a Magenta 1 ügyfeleknek egy esetleges vezetékes internetkimaradás esetén korlátlan mobil adatot biztosít a Telekom a csomagba bevont minden SIM kártyára 72 órán keresztül.
  • Extra készüléktámogatás: a legkedvezőbb készülékajánlatok a Magenta 1-esek számára érhetők el.

A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez elegendő két otthoni (nem kell, hogy vezetékes telefon legyen benne) és egy mobil szolgáltatás, ez nagyfokú rugalmasságot jelent a családok számára. A Magenta 1 ajánlat részeként a csomagba bevont összes előfizetés havidíjára 30% kedvezmény jár, a belföldi mobiladat-keret megduplázódik, a mobilhívás díjmentes családon belül, a TVGO-val pedig díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal lehet a mobilon tévézni is. Sőt, a Magenta 1 csomaghoz tartozó Domino feltöltőkártyás hívószámokra dupla feltöltési bónuszt kapnak az ügyfelek.

Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

A kis- és középvállalati üzleti ügyfelek a Magenta 1 Business ajánlatot vehetik igénybe, amelyhez szintén jár a 30%-os havidíjkedvezmény, az extra készülékkedvezmény és a dupla mobiladat. Emellett a csomag tartalmaz egy ún. Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

2022.04.29
| PhoneArena
Az iPhone 14 széria kijelzőjének kiszivárgása megerősíti az előlapon lévő notch-ot.
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön használja a telefonját fizetésre?


Igen, az Apple Pay-t használom
Igen, a Google Pay-t használom
Igen, banki alkalmazást használok
Nem, de tervezem
NemKorábbi szavazások eredményei