Telekom

Félmillióan Magenta 1-esek. És te?

2019.09.12

Ősztől még többet nyújt a Telekom Magenta 1.

 • 2015-ben vezette be Magenta1 néven kedvezménycsomagját a Telekom, amellyel egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a szolgáltató otthoni és mobil kommunikációs, valamint szórakoztató szolgáltatásait. Mára 500 ezer ügyfél tartozik a Magenta 1 közösségbe.
 • Augusztustól és szeptembertől új extra szolgáltatásokkal bővült a Magenta 1 digitális kelléktára: az otthoni és mobil szolgáltatásokat egyben mutató Telekom Számlával, a Netgaranciával, és év végéig ingyenes HBO GO lehetőséggel.
 • A kis- és középvállalkozások a Magenta 1 Business ajánlatot választhatják, ez tartalmazza a Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

Négy évvel ezelőtt jelent meg a Telekom a magyar piacon egyedülálló, vezetékes és mobil szolgáltatásokat magában foglaló Magenta 1 kedvezménycsomaggal. A csomag az élet összes digitális kellékét egybegyűjti, az eszközöktől az előfizetésekig. Tartalmát minden család a saját igényei szerint alakíthatja. A bevezetés óta eltelt időben többször jelentősen megújult a csomag, egyre több kedvezményt és extra szolgáltatást biztosítva az ügyfeleknek.

Most ismét újdonságokkal bővül a Magenta 1 ajánlat:

 • Korlátlan szórakozás: a Magenta 1 ügyfelek díjmentesen élvezhetik év végéig az HBO GO-t minden tartalmával együtt. Ez a lehetőség a Telekom mobil alkalmazásban kapcsolható be egy mozdulattal.
 • Telekom Számla: a Magenta 1 ügyfelek szeptembertől egy számlában, egy időben kaphatják meg a Magenta 1-hez kapcsolódó szolgáltatásaik havi otthoni és mobil számláját.
 • Netgarancia: a Magenta 1 ügyfeleknek egy esetleges vezetékes internetkimaradás esetén korlátlan mobil adatot biztosít a Telekom a csomagba bevont minden SIM kártyára 72 órán keresztül.
 • Extra készüléktámogatás: a legkedvezőbb készülékajánlatok a Magenta 1-esek számára érhetők el.

A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez elegendő két otthoni (nem kell, hogy vezetékes telefon legyen benne) és egy mobil szolgáltatás, ez nagyfokú rugalmasságot jelent a családok számára. A Magenta 1 ajánlat részeként a csomagba bevont összes előfizetés havidíjára 30% kedvezmény jár, a belföldi mobiladat-keret megduplázódik, a mobilhívás díjmentes családon belül, a TVGO-val pedig díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal lehet a mobilon tévézni is. Sőt, a Magenta 1 csomaghoz tartozó Domino feltöltőkártyás hívószámokra dupla feltöltési bónuszt kapnak az ügyfelek.

A kis- és középvállalati üzleti ügyfelek a Magenta 1 Business ajánlatot vehetik igénybe, amelyhez szintén jár a 30%-os havidíjkedvezmény, az extra készülékkedvezmény és a dupla mobiladat. Emellett a csomag tartalmaz egy ún. Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Huawei P Smart 2019 64GB
  Huawei P Smart 2019 64GB
  e-Stock Webáruház és Szaküzlet 49 000 Ft
  EUmobil 49 480 Ft
  Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 50 800 Ft
  Xiaomi Redmi Note 7 64GB 4GB RAM
  Xiaomi Redmi Note 7 64GB 4GB RAM
  Telefonkirály 53 490 Ft
  iShop Webáruház 54 590 Ft
  GsmPalota 54 980 Ft
  Huawei P20 128GB Dual
  Huawei P20 128GB Dual
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 107 000 Ft
  GsmPalota 111 900 Ft
  GsmHome 111 989 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


  csak wifin internetezek
  1 GB alatt
  1-2 GB
  2 GB felett  Korábbi szavazások eredményei