Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

2017.08.14| Pocket-lint

Bár az amerikai cég nem cseréli le a zászlóshajóját, mégis ad egy esélyt a korábbi nagyágyúnak.

2015-ben még három mobil is érkezett a szériából, tavaly azonban eltűnt az újdonságok közül a Motorola Moto X, és a helyét egy másik sorozat, a Motorolra Moto Z vette át. Úgy tűnik azonban, hogy a cég ad még egy esélyt az X szériának, legalábbis erről tanúskodnak azok a képek és információk, amelyek a Motorola prezentációs anyagából szivárogtak ki. Igaz, az egyértelműnek tűnik, hogy az amerikai vállalat ezzel a lépéssel nem cseréli le a jelenlegi zászlóshajót, a Z szériát, inkább csak berak egy új készüléket a nagy és a kishalak közé. Ennek értelmében nem meglepő, hogy csak egy X mobilt terveznek 2017-re, a Motorolra Moto X4 sikere így nem feltétlenül a technikai paraméterektől, inkább a jól megválasztott ártól fog függeni. 

A kiszivárgott információk alapján az X4-et egy 5,2 colos Full HD kijelzőt kap (3D-s funkciókkal, míg a rendszer működéséről a Snapdragon 630-as processzor és az Adreno 508 grafikus chip gondoskodik majd, amit 3 GB RAM és 32 GB-os belső tár egészít ki. Pontosabban Európában és az Egyesült Államokban, mert kínai források szerint Ázsiába egy másik, erősebb kiadás érkezik, ami Snapdragon 660-as chipet, 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső tárat jelent. A képek tanulsága szerint Home gombbal is felszerelt Motorola Moto X4 egyik erőssége a dupla hátsó kamerája lesz, a 12, illetve 8 megapixeles szenzorok ugyanis ultraszéles szögben látnak majd, és a cég szoftveresen is rásegít a fényképezésre, így a mobil hasonló portré módot kaphat, mint az iPohne 7 Plus.

Ami a megjelenést illeti, jelenleg hivatalos dátum nincs, de a kiszivárgott információk szerint a Motorolra elsősorban az amerikai vásárlókra koncentrál az első körben, így vagy a Fekete Péntekre vagy a Hálaadásra eshet a telefon, ami ezt követően még idén Európába is megérkezik. 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Motorola Moto X: januárban Európában?

Motorola Moto X: januárban Európában?

2014.01.08
| Pocket-lint
Az amerikai gyártó, mára a Google legújabb készüléke, a Motorola Moto X bebizonyította, hogy nincs szükség a legütősebb hardverre ahhoz, hogy nagyon jól működjön egy okostelefon.
Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

2013.08.09
| Phone Arena
A Motorola Moto X számos új funkciót mutatott be, melyek közül több letölthető a Google Playről.
A Motorola készíti az új Nexust?

A Motorola készíti az új Nexust?

2013.08.12
| Android Community
Érdekes hírek bukkantak fel a frissen feltámadt Motorola háza tájáról, állítólag õk készítik az új Google Nexus referenciamobilt.
Emlékszel még a Motorolára?

Emlékszel még a Motorolára?

2016.04.19
| Phone Arena
Hamarosan érkezik a Motorola Moto G széria legújabb tagja, a Moto G4 Plus.