Videón a Motorola Moto X, a jövõ nagyágyúja

2013.07.15| Phone Arena

Az amerikai gyártótól régóta pletykálják a Motorola Moto X érkezését, az utóbbi hetekben pedig sokat hallhattunk a készülékrõl. Ezúttal videón ismerhetjük meg, bár a hivatalos debütálásra legalább egy hónapot várni kell.

Az amerikai gyártótól régóta pletykálják a Motorola Moto X érkezését, az utóbbi hetekben pedig sokat hallhattunk a készülékrõl. Ezúttal videón ismerhetjük meg, bár a hivatalos debütálásra legalább egy hónapot várni kell. A reklám a Rogers Wireless szolgáltató YouTube csatornájára került fel. A Moto X olyan érdekességeket mutat majd, mint amit a Google az I/O-n mutatott be idén, a hangparancs, mely a Google Now-n alapul, ám nincs szükség a készülék kézben tartására, így akár a lakás másik végébõl is kérdezhetünk tõle, adhatunk neki utasítást. Ennek az opciónak egyetlen hátránya a drasztikusan csökkenõ akkumulátor üzemidõ lesz, hiszen ilyenkor a készülék folyamatosan „hallgat”. A másik izgalmas megoldás a LED-es értesítés kiváltása, hiszen ezzel nem volt elégedett a Motorola, így egyszerû színes LED helyett halvány, a kijelzõn villódzó képek mutatják majd az elmulasztott eseményeket. Bár tetszetõs az újítás, ez szintén nagyon meríti majd az akkumulátort.

A harmadik új funkció a twisting gesture, ennek segítségével elég egy csavaró mozdulatot tenni a megjelenítõ felett és a kamera máris használatra kész. A twisting lényege, hogy a menüben bárhol használható újdonságról van szó. A kamerát illetõen készíthetõk majd képek egyszerû kijelzõ érintéssel, ám ha folyamatosan a megjelenítõn tartja a felhasználó az ujját, úgy gyors egymásutánban készíti majd a fotókat a Motorola Moto X. A készülék augusztusban debütál a Rogersnél fekete és fehér színekben.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Motorola Moto X: januárban Európában?

Motorola Moto X: januárban Európában?

2014.01.08
| Pocket-lint
Az amerikai gyártó, mára a Google legújabb készüléke, a Motorola Moto X bebizonyította, hogy nincs szükség a legütősebb hardverre ahhoz, hogy nagyon jól működjön egy okostelefon.
Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

Töltsd le magadnak a Moto X újdonságait!

2013.08.09
| Phone Arena
A Motorola Moto X számos új funkciót mutatott be, melyek közül több letölthető a Google Playről.
A Motorola készíti az új Nexust?

A Motorola készíti az új Nexust?

2013.08.12
| Android Community
Érdekes hírek bukkantak fel a frissen feltámadt Motorola háza tájáról, állítólag õk készítik az új Google Nexus referenciamobilt.
Emlékszel még a Motorolára?

Emlékszel még a Motorolára?

2016.04.19
| Phone Arena
Hamarosan érkezik a Motorola Moto G széria legújabb tagja, a Moto G4 Plus.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei