Videón a Motorola Moto X, a jövõ nagyágyúja

2013.07.15| Phone Arena

Az amerikai gyártótól régóta pletykálják a Motorola Moto X érkezését, az utóbbi hetekben pedig sokat hallhattunk a készülékrõl. Ezúttal videón ismerhetjük meg, bár a hivatalos debütálásra legalább egy hónapot várni kell.

Az amerikai gyártótól régóta pletykálják a Motorola Moto X érkezését, az utóbbi hetekben pedig sokat hallhattunk a készülékrõl. Ezúttal videón ismerhetjük meg, bár a hivatalos debütálásra legalább egy hónapot várni kell. A reklám a Rogers Wireless szolgáltató YouTube csatornájára került fel. A Moto X olyan érdekességeket mutat majd, mint amit a Google az I/O-n mutatott be idén, a hangparancs, mely a Google Now-n alapul, ám nincs szükség a készülék kézben tartására, így akár a lakás másik végébõl is kérdezhetünk tõle, adhatunk neki utasítást. Ennek az opciónak egyetlen hátránya a drasztikusan csökkenõ akkumulátor üzemidõ lesz, hiszen ilyenkor a készülék folyamatosan „hallgat”. A másik izgalmas megoldás a LED-es értesítés kiváltása, hiszen ezzel nem volt elégedett a Motorola, így egyszerû színes LED helyett halvány, a kijelzõn villódzó képek mutatják majd az elmulasztott eseményeket. Bár tetszetõs az újítás, ez szintén nagyon meríti majd az akkumulátort.

A harmadik új funkció a twisting gesture, ennek segítségével elég egy csavaró mozdulatot tenni a megjelenítõ felett és a kamera máris használatra kész. A twisting lényege, hogy a menüben bárhol használható újdonságról van szó. A kamerát illetõen készíthetõk majd képek egyszerû kijelzõ érintéssel, ám ha folyamatosan a megjelenítõn tartja a felhasználó az ujját, úgy gyors egymásutánban készíti majd a fotókat a Motorola Moto X. A készülék augusztusban debütál a Rogersnél fekete és fehér színekben.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei