Hivatalos Motorola Moto X és Magic Glass fotók

2013.07.31| GSM Arena

Mindössze néhány nap van hátra, hogy a Motorola Moto X okostelefonjáról végre hivatalosan is lerántsa a gyártó a leplet, ennek örömére több, jó minőségű fotóval örvendeztethetjük meg a márka iránt rajongó olvasóinkat.

Mindössze néhány nap van hátra, hogy a Motorola Moto X okostelefonjáról végre hivatalosan is lerántsa a gyártó a leplet, ennek örömére több, jó minőségű fotóval örvendeztethetjük meg a márka iránt rajongó olvasóinkat, többek között gyári fotóval, zöld modell bemutatóval és a Magic Glassról készült képekkel szolgálhatunk, köszönhetően a különböző forrásoknak. A Moto X az első modell, amely azóta hagyja el a gyártósort, hogy a Google felvásárolta a Motorolát. A készülék először az Egyesült Államokban debütál, ahol is egy 500 millió dolláros marketing kampány veszi kezdetét a megjelenéssel. A Moto X előfizetés nélkül mindössze 299 dolláros áron lesz megvásárolható a pletykák szerint, ezzel is erősen felkeltve az érdeklődést iránta. Friss hír, hogy a telefon nano SIM foglalattal érkezik a megszokott microSIM helyett!

Hivatalos Motorola Moto X és Magic Glass fotókTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei