Motorola Moto X hirek és információk

Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

Fekete pénteken térhet vissza a Motorola Moto X

2017.08.14
| Pocket-lint
Bár az amerikai cég nem cseréli le a zászlóshajóját, mégis ad egy esélyt a korábbi nagyágyúnak.
Motorola Moto X: egy kis ráncfelvarrás

Motorola Moto X: egy kis ráncfelvarrás

2014.09.08
| Phone Arena
A Motorola nem csak a Moto G, hanem a Moto X modellbõl is elkészítette a ráncfelvarrást, ám ezúttal valódi javítást eszközölt a gyártó.
Motorola Moto X: horror áron jön Európába

Motorola Moto X: horror áron jön Európába

2014.01.15
| Phone Arena
Fél évvel az amerikai, igen sikeres debütálás után végre Európába érkezik a Motorola Moto X.
LED rejtõzik a Moto X-ben

LED rejtõzik a Moto X-ben

2014.01.09
| Into Mobile
Az amerikai gyártó Motorola Moto X modelljének egyik hibája az értesítési LED hiánya. Pedig valójában nem is hiányzik.
Motorola Moto X: a ClearPixel kamera lebőgése

Motorola Moto X: a ClearPixel kamera lebőgése

2013.08.09
| GSM Arena
Nem tartott sokáig a Motorola Moto X iránti nagy lelkesedés a szakmai részről, hiszen az első kamera-összehasonlításokon csúnyán elvérzik a telefon.
Motorola Moto X: nem jön Európába

Motorola Moto X: nem jön Európába

2013.08.02
| GSM Arena
Tegnap este mutatkozott be a Motorola Moto X, íme az első hivatalos reklámfilmek, valamint egy rossz hír.
Megjelent: itt a Motorola Moto X!

Megjelent: itt a Motorola Moto X!

2013.08.02
| GSM Arena
Hosszas várakozás után végre itt a Google felvásárlása óta az elsõ Motorola okostelefon, a Motorola Moto X.
Hivatalos Motorola Moto X és Magic Glass fotók

Hivatalos Motorola Moto X és Magic Glass fotók

2013.07.31
| GSM Arena
Mindössze néhány nap van hátra, hogy a Motorola Moto X okostelefonjáról végre hivatalosan is lerántsa a gyártó a leplet, ennek örömére több, jó minőségű fotóval örvendeztethetjük meg a márka iránt rajongó olvasóinkat.
Videón a Motorola Moto X, a jövõ nagyágyúja

Videón a Motorola Moto X, a jövõ nagyágyúja

2013.07.15
| Phone Arena
Az amerikai gyártótól régóta pletykálják a Motorola Moto X érkezését, az utóbbi hetekben pedig sokat hallhattunk a készülékrõl. Ezúttal videón ismerhetjük meg, bár a hivatalos debütálásra legalább egy hónapot várni kell.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei