Ezért kapcsol ki automatikusan az iPhone 14 Pro Always-On kijelzője

2022.09.20| 9to5 Mac

Végre megjelent az Apple iPhone 14 Pro és az Apple iPhone 14 Pro Max, méghozzá mindig aktív kijelzővel.

Azok, akik először tapasztalják az Always-On kijelzőt iPhone-on, észrevehették, hogy ez a funkció „túlságosan aktív”. Ha tudni szeretné, mikor kapcsol ki automatikusan az Always-On kijelző, most megvan a válasz.

Az Apple kiadott egy támogatási dokumentumot, amely kiemeli az Always-On kijelző használatát. Most részletezzük, mikor kapcsol ki azonnal ez a funkció. Az Apple szerint az Always-On kijelző elsötétül, ha nincs rá szüksége. Az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében a kijelző nyolc különböző alkalommal teljesen sötét:

  • Az iPhone 14 Pro arccal lefelé fekszik
  • Az iPhone a zsebében vagy a hátsó zsebében van
  • Az alvó fókusz be van kapcsolva
  • Az alacsony fogyasztású mód be van kapcsolva
  • iPhone-ja csatlakozik a CarPlay-hez
  • Ön a Continuity kamerát használja
  • Egy ideje nem használta iPhone-ját
  • Az iPhone azt észleli, hogy egy párosított Apple Watch segítségével távolodott el tőle

Érdekes módon az Apple szerint az iPhone 14 Pro megtanulja az Ön tevékenységi mintáit, és ennek megfelelően ki- és bekapcsolja a kijelzőt, „beleértve azt is, ha ébresztőt vagy alvási ütemezést állít be”.

A párosított Apple Watchról a cég azt állítja, hogy az Always-On kijelző akkor kapcsol be, ha az óra ismét a telefon közelébe kerül, vagyis mindig Ön látja, mi van a képernyőn.

Ha az iPhone 14 Pro felhasználóinak nem tetszik az Always-On kijelző funkció, bármikor kikapcsolhatják. A korai értékelések azt mutatják, hogy nincs sok különbség a funkció bekapcsolása között, mivel az Apple másodpercenként csak egyszer frissíti a kijelzőt.

Milyenek az eddigi tapasztalataid az iPhone 14 Pro vagy iPhone 14 Pro Max telefonnal? Hogy tetszik az új Mindig bekapcsolt kijelző funkció?

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.