Hatalmas hiba jelent meg az iPhone 14 Pro-ban!

2022.09.19| PhoneArena
Címkék:

iphone

,

iphone 14 pro


Rázkódik az iPhone 14 Pro kamerája videófelvétel közben? Nem vagy egyedül!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Úgy tűnik, hogy néhány iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max felhasználónak problémái vannak, amikor a telefonjuk hátsó kamerarendszerét egyes harmadik féltől származó alkalmazásokkal együtt használják. A Reddit-en egy előfizető ezt írta: "Szóval azt tapasztaltam, hogy a kamerám kontrollálatlanul rázkódik, amikor megnyitom a Snapchatet vagy használom a kamerát az Instagramhoz. Azonban nem ütközöm semmilyen problémába, amikor a normál kameraalkalmazást használom".

Hatalmas hiba jelent meg az iPhone 14 Pro-ban!

Persze, ha ez a probléma csak egyetlen felhasználóra korlátozódna, valószínűleg nem hívnánk fel rá a figyelmet. De az biztos, hogy egy másik Reddit előfizető is hasonló tapasztalatról írt.

Mások azt vették észre, hogy a remegés csak harmadik féltől származó alkalmazásokban történik, és a legtöbbször említettek a TikTok, az Instagram és a Snapchat. Beágyaztunk egy iPhone 14 Pro felhasználó által megosztott videót, amely valós időben mutatja a problémát.  

 

A jó hír az, hogy mivel a probléma csak harmadik féltől származó alkalmazásoknál jelentkezik, az esélyek amellett szólnak, hogy a probléma szoftveres, és semmi köze a hardverhez, ami valószínűleg komolyabbá tenné, és az érintett felhasználóknak vissza kellene küldeniük a készüléküket.

Ehelyett az érintett harmadik féltől származó alkalmazásoknak kell majd frissítéseket kiadniuk a probléma kijavítására. Ha ez bebizonyosodik, a probléma az alkalmazásfejlesztők hibája lehet, akik nem végezték el a szükséges beállításokat az iPhone 14 Pro kameráihoz.

Egyes iPhone 14 Pro felhasználók szerint a probléma az optikai képstabilizátorral (OIS) függ össze. Ez egy olyan funkció, amely megpróbálja megakadályozni, hogy a videó elmosódjon a felhasználó által a felvételkészítés során végzett mozgás miatt. Ez úgy valósul meg, hogy az iPhone belsejében egy modul mozog, amely kiegyenlíti a telefont tartó felhasználó kezének rázkódását. A modul mozgása valószínűleg megmagyarázza az e cikkhez tartozó videó hátterében hallható fémes hangot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei