Hatalmas hiba jelent meg az iPhone 14 Pro-ban!

2022.09.19| PhoneArena
Címkék:

iphone

,

iphone 14 pro


Rázkódik az iPhone 14 Pro kamerája videófelvétel közben? Nem vagy egyedül!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Úgy tűnik, hogy néhány iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max felhasználónak problémái vannak, amikor a telefonjuk hátsó kamerarendszerét egyes harmadik féltől származó alkalmazásokkal együtt használják. A Reddit-en egy előfizető ezt írta: "Szóval azt tapasztaltam, hogy a kamerám kontrollálatlanul rázkódik, amikor megnyitom a Snapchatet vagy használom a kamerát az Instagramhoz. Azonban nem ütközöm semmilyen problémába, amikor a normál kameraalkalmazást használom".

Hatalmas hiba jelent meg az iPhone 14 Pro-ban!

Persze, ha ez a probléma csak egyetlen felhasználóra korlátozódna, valószínűleg nem hívnánk fel rá a figyelmet. De az biztos, hogy egy másik Reddit előfizető is hasonló tapasztalatról írt.

Mások azt vették észre, hogy a remegés csak harmadik féltől származó alkalmazásokban történik, és a legtöbbször említettek a TikTok, az Instagram és a Snapchat. Beágyaztunk egy iPhone 14 Pro felhasználó által megosztott videót, amely valós időben mutatja a problémát.  

 

A jó hír az, hogy mivel a probléma csak harmadik féltől származó alkalmazásoknál jelentkezik, az esélyek amellett szólnak, hogy a probléma szoftveres, és semmi köze a hardverhez, ami valószínűleg komolyabbá tenné, és az érintett felhasználóknak vissza kellene küldeniük a készüléküket.

Ehelyett az érintett harmadik féltől származó alkalmazásoknak kell majd frissítéseket kiadniuk a probléma kijavítására. Ha ez bebizonyosodik, a probléma az alkalmazásfejlesztők hibája lehet, akik nem végezték el a szükséges beállításokat az iPhone 14 Pro kameráihoz.

Egyes iPhone 14 Pro felhasználók szerint a probléma az optikai képstabilizátorral (OIS) függ össze. Ez egy olyan funkció, amely megpróbálja megakadályozni, hogy a videó elmosódjon a felhasználó által a felvételkészítés során végzett mozgás miatt. Ez úgy valósul meg, hogy az iPhone belsejében egy modul mozog, amely kiegyenlíti a telefont tartó felhasználó kezének rázkódását. A modul mozgása valószínűleg megmagyarázza az e cikkhez tartozó videó hátterében hallható fémes hangot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei