Exkluzív: a Honor 50 sorozat májusban érkezik

2021.04.20| GSM Arena

A Honor V40 januárban indult Kínában, ebből számítottunk egy nemzetközi Honor 40 megjelenésre.

Kaptunk néhány exkluzív bennfentes információt, amely szerint ez nem így lesz. Nem, a vállalat egyenesen a Honor 50 sorozatra ugrik, amelyet májusban mutatnak be. Az alábbiakban egy olyan előzetes kép található, amelyet még nem osztottak meg hivatalosan, érdemes megfigyelni a kör alakú kamera kialakítást.

Kaptunk tervrajzokat is, amelyek a telefon hátulját mutatják. A kameraszigeten két kör lesz látható, hasonlóan a Huawei P50-nél már látott megoldáshoz. Érdekes módon a felső körben csak egy objektív található, amelyet a fenti előzetes képen láthatunk. Az alsó kör két modulnak ad otthont, és közöttük találhat a LED vaku.

Arról egyelőre csak találgatni tudunk, hogy a jobb oldalon látható bepattanó gyűrű vagy lencse, amely feltehetően mágnessel kapcsolódik a kamerához, mire is való. Más kérdés, hogy ez akár meg is magyarázhatja, hogy a felső gyűrű miért csak egy modullal rendelkezik.

Huawei P50 Pro render

A kamera hardveréről egyelőre nincs szó. Vajon miért tér el a gyártó a Honor V40-től dizájnban? A képen látott modell sokkal közelebb áll a Honor V40 Lite-hoz külsőleg. Íme néhány nem hivatalos Huawei P50 megjelenítés összehasonlítás céljából, valamint a Honor V40 és V40 Lite hivatalos képei.

Honor V40

További kérdések merülnek fel a Honor 50-nel kapcsolatban is, például, hogy a Google Mobile Services lesz-e benne vagy sem (végül is ez volt a Huawei-vel való elválás lényege).

Honor V40 lite

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Mi is az a Samsung Bixby?

Mi is az a Samsung Bixby?

2017.03.28
| Xiaomi Today
Többekben felmerülhet a jogos kérdés, hogy vajon mi az a Bixby, mit mutat be a Samsung holnap?
Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.