Honor V40 hirek és információk

Exkluzív: a Honor 50 sorozat májusban érkezik

Exkluzív: a Honor 50 sorozat májusban érkezik

2021.04.20
| GSM Arena
A Honor V40 januárban indult Kínában, ebből számítottunk egy nemzetközi Honor 40 megjelenésre.
Ismerős a Honor V40 Lite, de miért is?

Ismerős a Honor V40 Lite, de miért is?

2021.03.17
| GSM Arena
A Honor tavaly hivatalosan is kivált a Huawei-ből, ám ekkor sok termék messze volt attól, hogy sokat változtassanak rajta a megjelenésk
Hazánkba is érkezik a Huawei-ről levált Honor V40

Hazánkba is érkezik a Huawei-ről levált Honor V40

2021.02.14
| Playful Droid
A Honor múlt hónapban hivatalosan bejelentette a vállalat első okostelefonját a Huawei-től való függetlensége után.
Megérkezett a Honor V40 5G

Megérkezett a Honor V40 5G

2021.01.22
| Phone Arena
A Huawei úgy döntött, hogy megmenti a Honor márkát azáltal, hogy eladta a céget egy több mint 30 ügynökből és kereskedőből álló konzorc
A plakátok már kint, de hol a telefon?

A plakátok már kint, de hol a telefon?

2021.01.14
| GsmArena
Január 18-ra csúsztatta a Honor a legújabb okoskészülékeinek, a V40 triónak a megjelenését.
Tovább csúszik a Honor V40 bemutatása

Tovább csúszik a Honor V40 bemutatása

2021.01.05
| GSM Arena
Bár újra eltolták a Honor V40 bejelentését, már előrendelést felvesznek rá hazájában.
90Hz-es kijelzőt kaphat a Honor V40

90Hz-es kijelzőt kaphat a Honor V40

2020.12.30
| GsmArena
A pár hét múlva megjelenő Honor V40 okostelefonról újabb információk láttak napvilágot.
Így fog kinézni a Honor V40

Így fog kinézni a Honor V40

2020.12.22
| GSM Arena
Kiderült, hogy fog kinézni a Honor V40, az első olyan telefon, amely már nem a Huawei égisze alatt érkezik.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei