Újra lesz GMS a Honor mobiljain

2021.10.12| GsmArena

A Honor 50-re érkezik először a Google Mobile Services, év végén Európában is bemutatják az okostelefont.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Honor megígérte, hogy év végéig minden eszközére megérkezik a Google Moble Services, és mára végre kiderült, hogy melyik készüléke kapja meg legelőször. A vállalat hivatalos Twitter oldalán osztotta meg, hogy október 26-án tervezik bemutatni Európában a Google Mobile Services-zel újra felvértezett első modellt, a Honor 50 okostelefont.

Újra lesz GMS a Honor mobiljain

A Honor 50 volt a cégnek az az okoskészüléke, amely által sikerült Kínában visszakerülnie a top három legnagyobb okostelefon márkák közé, és remélik, hogy Európában is hasonló sikerük lesz. Fontos megjegyeznünk, hogy Kínában a Honor 50 és a Honor 50 Pro is elérhető, azonban hazánkban és a többi európai országokban csak a sima Honor 50 lesz megvásárolható.

A Honor 50 telefon egy nagyszerű választás azoknak, akik egy jól teljesítő, nagyszerű kamerabeállítással rendelkező készüléket szeretnének, mivel a Snapdragon 778G lapkakészlettel, 5G támogatottsággal, Android 11-gyel kerül majd a boltokba. Ami a kameráit illeti, a hátlapon egy 108 MP-es főkamera kap helyet, míg az előlapon egy 32 MP-es egységgel készíthetünk szelfiket. Az okoseszköz 4300 mAh-es akkumulátorral bír, és támogatja a 67 W-os töltést is, ami képes 20 perc alatt 70%-ra feltölteni a telefont.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei