A Messenger is megoszthatja a költségeidet

2021.12.06| Gizmodo

Az alkalmazás elindítja a „Split Payments” tesztjét, amely lehetővé teszi a közös költségek megosztását a z ismerősökkel

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Facebook Messenger bemutatta az új „Split Payments” funkcióját. Ez egy egyszerű megoldás arra, hogy megosszátok a költségeket a barátokkal, munkatársakkal vagy bárkivel, akivel megosztod  a számláid, közös költségeidet. Az olyan alkalmazásokhoz hasonlóan, mint a Splitwise, a Split Payments lehetővé teszi megosztott kiadás létrehozását, a számlák egyenletes felosztását vagy az egyes személyeknek megfelelő hozzájárulás módosítását. Lehetőséged van arra is, hogy beszámítsad vagy kizárjad magad a kiadásból.

 

 

Miután minden információ megtalálható az alkalmazásban, kérelmet küldhetsz azoknak az embereknek, akiknek fizetniük kell Neked a Messengerben, megkaphatod a fizetést a Facebook Pay szolgáltatáson keresztül (a vállalat Venmo verziója), és átutalhatja bankszámládra. „Ha küzdött a csoportos vacsorák, a közös háztartási költségek vagy akár a havi bérleti díj felosztásával (és azok visszafizetésével), akkor minden könnyebbé válik” – mondta a Facebook Messenger csapata a közleményben.

 

A vállalat nem közölt sok részletet. A kapott promóciós képből úgy tűnik, hogy a Messenger csoportos csevegéseiben való használatra készült. A személyes fizetés már lehetséges a Facebook Pay szolgáltatáson keresztül a Messengeren, de nem világos, hogy ezekben az esetekben elérhetők lesznek-e a megosztott fizetési funkciók, mint például a számla egyenlő felosztása.

 

A Messenger a jövő héten kezdi meg a Split Payments tesztelését az Egyesült Államokban. A szolgáltatás ingyenesen elérhető lesz. Arról nem adtak tájékoztatást, hogy a funkció mikor lesz elérhető mindenki számára az Egyesült Államokban, vagy nemzetközi szinten.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.