A Messenger is megoszthatja a költségeidet

2021.12.06| Gizmodo

Az alkalmazás elindítja a „Split Payments” tesztjét, amely lehetővé teszi a közös költségek megosztását a z ismerősökkel

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Facebook Messenger bemutatta az új „Split Payments” funkcióját. Ez egy egyszerű megoldás arra, hogy megosszátok a költségeket a barátokkal, munkatársakkal vagy bárkivel, akivel megosztod  a számláid, közös költségeidet. Az olyan alkalmazásokhoz hasonlóan, mint a Splitwise, a Split Payments lehetővé teszi megosztott kiadás létrehozását, a számlák egyenletes felosztását vagy az egyes személyeknek megfelelő hozzájárulás módosítását. Lehetőséged van arra is, hogy beszámítsad vagy kizárjad magad a kiadásból.

A Messenger is megoszthatja a költségeidet 

 

Miután minden információ megtalálható az alkalmazásban, kérelmet küldhetsz azoknak az embereknek, akiknek fizetniük kell Neked a Messengerben, megkaphatod a fizetést a Facebook Pay szolgáltatáson keresztül (a vállalat Venmo verziója), és átutalhatja bankszámládra. „Ha küzdött a csoportos vacsorák, a közös háztartási költségek vagy akár a havi bérleti díj felosztásával (és azok visszafizetésével), akkor minden könnyebbé válik” – mondta a Facebook Messenger csapata a közleményben.

 

A vállalat nem közölt sok részletet. A kapott promóciós képből úgy tűnik, hogy a Messenger csoportos csevegéseiben való használatra készült. A személyes fizetés már lehetséges a Facebook Pay szolgáltatáson keresztül a Messengeren, de nem világos, hogy ezekben az esetekben elérhetők lesznek-e a megosztott fizetési funkciók, mint például a számla egyenlő felosztása.

 

A Messenger a jövő héten kezdi meg a Split Payments tesztelését az Egyesült Államokban. A szolgáltatás ingyenesen elérhető lesz. Arról nem adtak tájékoztatást, hogy a funkció mikor lesz elérhető mindenki számára az Egyesült Államokban, vagy nemzetközi szinten.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei