A Facebook kinyírja a Messengert?

2021.08.25| 9to5Mac
Címkék:

Facebook

,

Messenger


Egyelőre csak teszt jelleggel, de a Facebook visszaállítja az audio- és videohívásokat a fő alkalmazásába.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Facebook hétfőn bejelentette, hogy visszahozza az audio- és videohívásokat a fő alkalmazásába, miután a közösségi hálózat kommunikációs funkcióit két külön appra osztotta fel. A változást egyelőre „csak tesztnek” tekintik, és a felhasználók egy kis csoportja már ki is próbálhatja.

Amint arról a Bloomberg beszámolt, Mark Zuckerberg cége úgy döntött, hogy kommunikációs funkciókkal egészíti ki a Facebook alkalmazást. Néhány évvel ezelőtt a felhasználók üzeneteket küldhettek más felhasználóknak a Facebook appon keresztül, nem volt szükség külön alkalmazásra.

A Facebook kinyírja a Messengert?

A vállalat azonban 2014-ben bejelentette, hogy a Messenger önállósodik. Akkoriban a Facebook úgy gondolta, a Messenger csak különálló programként tud még jobb és személyre szabhatóbb lenni, számos extra funkcióval.

Most a Facebook hang- és videohívásokat hoz a közösségi hálózati szolgáltatásába, ez a legújabb kísérlet a kommunikációs funkciók finomhangolására, miután 2014-ben leválasztották a Messengert. Bár az audio- és videohívások visszatérnek a Facebook alkalmazásba, a szöveges csevegésnek egyelőre marad a Messenger privilégiuma.

Connor Hayes, a Messenger termékért felelős igazgatója szerint a Facebook alkalmazás új kommunikációs funkcióit most néhány kiválasztott felhasználó számára vezetik be az Egyesült Államokban. Nincs szó a bővítésről több felhasználóra vagy régióra.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei