10 éves az Instagram, meglepetést hozott

2020.10.06| Phone Arena

A 10. születésnapján az Instagram vidám, nem is annyira rejtett easter egget hozott. Próbáld ki!

A 10. születésnapján az Instagram szórakoztató ajándékot rejtett el. Tíz éve telt el az Instagram 2010. október 6-i indulása óta. Erre az alkalomra a Facebook tulajdonában lévő fotó- és videómegosztó közösségi média alkalmazás szórakoztató, kissé nosztalgikus meglepetéssel frissült.

Ha frissítied az Instagram alkalmazást és megnyitod a Beállítások menüt, láthatod, hogy lehúzva néhány hangulatjel jelenik meg, utalva egy easter eggre (ez a kifejezés operációs rendszerekben rejtett meglepetéseket is jelent). Ha tovább húzod, beléphetsz egy új, rejtett Instagram menübe, amely lehetővé teszi, hogy más ikont válassz az alkalmazáshoz.

Az ikonválasztások között szerepel a klasszikus polaroid, amelyre emlékezhet az Instagram korai éveiben. Az oldal tetején pedig egy kis bekezdés olvasható:

"A születésnapunk megünneplésére ebben a hónapban meghívjuk Önt, hogy az alkalmazás ikonját váltsa az alábbi kedvencre. Köszönjük, hogy része volt a történetünknek, és az Instagram segítségével megosztotta a sajátját."

Egy más ikon kiválasztása után ez jelenik meg az alapértelmezett modern helyett a főképernyőn. Szórakoztató látni, hogyan váltott az Instagram részletes polaroid ikonból modern minimalista ikonra öt év alatt. Valamikor ezek az aprólékos, részletgazdag ikonok voltak a normák, a mai minimalizmus és egyszerűség helyett.

Nem tudjuk, hogy van-e lehetőség az Instagram ikon kiválasztására, hogy hosszabb ideig maradjon, mint csak ebben a hónapban, de ez egy szép megemlékezés és egy szórakoztató játék, amelyet meg kell nézni, amíg tart.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Instagram születésnapjáról szóló blog bejegyzésében Adam Mosseri, az Instagram vezetője azt is megígéri, hogy az elkövetkező hónapokban az alkalmazás "nagy változásokat" és "az üzenetkezelés nagy fejlesztéseit" fogja tapasztalni. Mosseri a következőket is megjegyzi az Instagram jövőjével kapcsolatban:

"Arra törekszünk, hogy felgyorsítsuk az alkotók megélhetését és a kisvállalkozások termékeik eladását. Mindezen változások révén közösségünk továbbra is az Instagram szíve marad, és továbbra is az emberek biztonságának megőrzésére és az új építésre összpontosítunk. "

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.