Megjelent az LG V30S ThinQ

2018.03.05| LG

Az LG a 2018-as MWC-n mutatta be legújabb, intelligens funkciókkal felszerelt, könnyen és kényelmesen kezelhető mobilját.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG a 2018-as barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutatta be első ThinQ márkanévvel ellátott mobilkészülékét. Az LG V30 platformjára építve az LG V30SThinQ a leggyakrabban használt mobilfunkciókat a mai felhasználói igényekhez igazodó mesterségesintelligencia-megoldásokkal egészíti ki. Az LG a 2018-as CES-en mutatta be a ThinQ márkát, amellyel a mesterséges intelligenciát alkalmazó háztartási eszközeit, fogyasztói elektronikai termékeit és szolgáltatásait jelöli meg. 

Az LG több mint egy éve dolgozik a leggyakrabban használt mobilos funkciók egyedi, mesterséges intelligencia alapú megoldásain. A vállalat kifejezetten a kamerára és a hangfelismerésre fókuszálva hozta létre a Vision AI-t, amely intelligenssé, ezáltal pedig könnyen kezelhetővé teszi a kamerát, valamint a Voice AI-t, amellyel még több szóbeli utasítást adhatunk okostelefonunknak.

A Vision AI három új intelligens kamerafunkciót kínál. Az AI CAM, a QLens és a Bright Mode automatizálja mobilfotózást, ami a kezdők és a tapasztalt fotómániások számára egyaránt új élményt kínál. Az AI CAM automatikusan elemzi a tárgyakat, és javaslatot tesz az ideális fotómódra a választható nyolc beállítás (portré, étel, kisállat, táj, város, virág, naplemente és napfelkelte) közül. A különféle módok kiemelik a képen szereplő tárgyak jellegzetességeit, figyelembe véve többek között a látószöget, a színeket, a visszatükröződést, az ellenfényt és a színtelítettséget.

Megjelent az LG V30S ThinQ

A QLens funkció az AI-technológia képfelismerési képességeit használja ki. A beállítással a kamera képes a QR kódok beolvasására, így kényelmesebbé teszi az online vásárlás folyamatát. Ha lefotózunk egy tárgyat, a QLens funkció képes információt szolgáltatni arról, hogy az adott termék hol kapható a legalacsonyabb áron, és milyen hasonló termékek lehetnek érdekesek számunkra. A QLens módban indított képi kereséssel a tárggyal megegyező vagy ahhoz hasonló étel-, divat- illetve sztárfotók között böngészhetünk, de részletes információkat kaphatunk például az éppen lefotózott épületekről vagy szobrokról is.

Az LG V30SThinQ hátlapi kettős kamerarendszerét egy 16 megapixeles normál látószögű, f/1.6 rekeszértékű, valamint egy 13 megapixeles szélesltószögű, f/2.2-es lencse jelenti, az előlapi 5 megapixel felbontású, f/2.2-es, szintén széleslátószögű szenzor. 

Az LG V30SThinQ telefon Bright Mode funkciójával a gyenge fényviszonyok sem okozhatnak gondot fotózás közben. A legtöbb okostelefonban megtalálható hagyományos fénymérési metódus, azaz a háttérvilágítás vizsgálata helyett az új AI-funkció algoritmusai úgy teszik egy vagy két árnyalattal világosabbá a képet, hogy közben a fotó nem marad zajos, így kedvezőtlen körülmények között is jó képeket készíthetünk.

Megjelent az LG V30S ThinQ

Az MWC-n mutatkozott be az LG új, hangalapú mesterségesintelligencia-funkciója, a Voice AI is, melyen keresztül a felhasználók egyszerű szóbeli parancsokkal nyithatnak meg alkalmazásokat vagy módosíthatnak a telefon beállításain. A Google hangalapú asszisztensével együttműködő, kizárólag az LG kínálatában elérhető verbális parancsok révén nincs többé szükség a menüopciók közötti keresgélésre, hiszen direkt hangutasításokkal választhatunk ki speciális funkciókat.

Az LG V30SThinQ 6GB-os memóriájával több alkalmazás egyidejű futtatása sem okoz gondot, miközben a teljesítmény mindig gyors a Snapdragon 835 chipsetnek köszönhetően. Az LG V30SThinQ 128GB-os, valamint az LG V30S+ThinQ 256GB-os tárhelyével a felhasználóknak mindig lesz elég helye a telefonon. Ha a mobil tulajdonosa mégis felhasználná a rendelkezésre álló tárhelyet, microSD kártyával egészen 2TB-ig bővíthetjük azt.

A 6 colos vagy afölötti méretű készülékek kategóriájában az LG V30SThinQ továbbra is a legvékonyabb - 7.3 mm - és legkönnyebb készülékek közé tartozik, megjelenítője 18:9 képarányú, a felbontás pedig QHD+, OLED alapokon. A telefonnak a tartósság és ellenállóság terén sem kell szégyenkeznie, hiszen a MIL-STD-810G katonai szabvány 14 pontjára szerzett tanúsítványt. Akkumulátorból egy 3300 mAh kapacitású teljesít szolgálatot a 158 gramm tömegű telefonban. A tudáslistát HDR10, Crystal Clear üveglencsék, LG UX 6.0+ kezelőfelület, arcfelismerő, ujjlenyomat-olvasó, vezeték nélküli és gyorstöltés egészíti ki.

Az elődmodellhez képest megújult Moroccan Blue (marokkói kék) szín zöldes árnyalatot kapott, míg a szintén új Platinum Grey (platinaszürke) szín visszafogott, elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Mindkét készülék hátoldala lencse alakú, így ha különböző szögben esik rájuk a fény, az egyedi színek különféle árnyalatokban játszanak.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

2020.10.12
| Express
Egy friss hír szerint a Huawei P30 Pro tulajdonosai Harmony OS-re kell, hogy váltsanak, ha meg akarják kapni a friss funkciókat.
Érkezik a OnePlus 5T!

Érkezik a OnePlus 5T!

2017.10.24
| Geek Snipper
Állítólag valódi az a képernyőmentés, ahol hivatalosnak tűnő weboldalon fotózták le az érkező OnePlus 5T-t.
Mesterséges intelligencia az LG-től

Mesterséges intelligencia az LG-től

2018.02.21
| LG
Saját okostelefonos mesterséges intelligenciát mutat be az LG, a hangalapú vezérlés és az intelligens fotófunkciók még kényelmesebb mobilhas
Kodak microSD-k tömkelege akciós

Kodak microSD-k tömkelege akciós

2019.03.11
| (x)
A Gearbesten a ritkábban használt, de annál inkább megbízható Kodak bővítőkártyái szerezhetők meg igencsak jutányos áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei