Kodak microSD-k tömkelege akciós

2019.03.11| (x)

A Gearbesten a ritkábban használt, de annál inkább megbízható Kodak bővítőkártyái szerezhetők meg igencsak jutányos áron.

A Kodak High Speed U3 A1 V30 microSD minden telefonban, tabletben, kamerában használható, amely rendelkezik a hozzá szükséges bővítőhellyel. A kártya természetesen bírja a strapát, vízálló, valamint ez extrém hideget és meleget is bírja a gyári adatok szerint. A teljesítménye erős, UHS-I U3-as, az írási sebesség elérheti a 100 MB/s gyorsaságot is. Az írási sebesség 80 MB/s lehet. Bár a márkától nem kell félni, mindig legyen valahol egy plusz mentésünk a kártyán kívül az adatokról, ez minden microSD-nél igaz. 

 Kodak microSD-k tömkelege akciós

Az összes Kodak High Speed U3 A1 V30 microSD class 10 osztályú, így a sebességgel és a 4K felbontású videók rögzítésével vagy lejátszásával biztosan nem lesz gond, a Gearbest akciójában az összes verzió részt vesz. A 32 gigabájtosért 11, a 64 gigabájtosért 13, a 128 gigabájtosért 20, a 256 gigásért 40, míg az 512 gigabájtos változatért 117 dollárt kér el a Gearbest. Csak ez utóbbi modellnél kell figyelni arra, hogy áfamentes szállítással kérjük, az összes többi önmagában áfafizetési határ alatt van.

update: a 64 gigás kártya akciósan most 9.99 dollár!

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Érdemes megemlíteni még a kereken egy nap múlva induló akciót, ahol a Honor Band 4 okoskarkötőt is akciózza a cég, ráadásul már most is 40 dollárért vásárolható meg, de holnap délután 3-tól 36-ra csökkentik az árat. Önmagában áfamentes határ alatt rendelhető meg a fitnesz kütyü.

Kodak microSD-k tömkelege akciós

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei