40 ezer forintért jó telefont?

2019.04.02| (x)
Címkék:

Gearbest

,

akció

,

kínai

,

Cubot

,

Max 2


A Cubot Max 2 ezt ígéri, kifejezetten jó hardverrel, ehhez képest belépőszintű áron.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Gearbest ajánlatában most a Cubot Max 2 került leakciózásra, közel harminc százalék kedvezmény áll a raktáron lévő maradék 74 darabra. A kínai gyártó phabletje nem kicsi, az IPS LCD kijelző 6.8 col képátlóval bír, ehhez viszont szerény, 1352×640 pixel felbontású megjelenítő jár, hiába, valahol látni kell a költségcsökkentést. Mindenképpen érdemes jobban szemügyre venni a Max 2-t, ugyanis igen egyedi szenzorszigetet kapott.

A notch, amely a szelfi kamerát rejti, nem középen, hanem oldalt helyezkedik el, talán így hasonlítana a Galaxy S10+ dual kamerájára? Mindenesetre egyedi megoldás, az biztos. Az Android 9 Pie rendszer alatt a frissnek számító, 12 nm-es MediaTek6762 chipsete dolgozik nyolc maggal, Power VR Ge 8320 grafikus chippel és 4 gigabájt RAM-mal, ehhez 64 gigabájt tárolót kapnak a vásárlók.

40 ezer forintért jó telefont?

A Cubot Max 2 hátlapi kamerája 12+2 megapixel felbontású fotókhoz használható, előbbi a Sony IMX 486, utóbbi a porté fotóknál fontos az elmosódott képekhez, szelfiket pedig a 8 megapixeles első kamerával lőhetünk. A méretes készülék két nanoSIM kártyát tud befogadni, a második slot helyére mehet igény szerint a microSD kártya, így logikusan le kell mondani az egyikről a másik funkcióért cserébe.

40 ezer forintért jó telefont?

A Cubot Max 2 érdekessége az 5000 mAh-s beépített akkumulátor, amely hosszú üzemidőt ígér, a gyártó szerint akár 8 óra folyamatos játékot vagy 200 óra zenehallgatást, mindezt egyetlen feltöltéssel, valamint a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a nemzetköziségnek köszönhető B20 LTE hálózatok támogatása.

40 ezer forintért jó telefont?

A Gearbest bevezető akciós ajánlatában a Cubot Max 2 most 60 ezer forint helyett 43 ezer forintért vihető haza twilight vagy fekete színekben, EU csatlakozóval, így ár-érték aránya kiválónak mondható. A Priority Line vámmentes szállítást ezúttal is ingyen adja a Gearbest. Fontos részlet, hogy az előrendelési akció miatt a szállítást április legvégén kezdik csak meg!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei