Alcatel tabletek is jártak az MWC-n

2018.03.06| Alcatel

További újdonságokat mutatott be az Alcatel a múlt heti MWC-n.

18:9-es FullView kijelzős okostelefon portfoliója mellett az Alcatel egyéb újdonságokkal is jelentkezett a 2018-as MWC-n. Az új, 1T tabletszéria mellett az internetezés élményét is korszerűsítő szélessávú hotspotokkal bővül a márka kínálata, de a forradalmi 5G megoldásra sem kell már sokat várnunk.

ALCATEL 1T

A két új kompakt és hordozható tablet – az Alcatel 1T 10-inch és az 1T 7-inch– a megfizethető árú, egyszerű és simulékony dizájnú, legújabb Android 8.1 Oreo operációs rendszerrel működő széria tagjai. Az Alcatel 1T a márkához hűen a világ minden pontján elérhetővé teszi a mobil technológiát vevői számára.

Alcatel tabletek is jártak az MWC-n

A Kids Mode-dal rendelkező tabletek az előre letöltött applikációkkal, tartalmakkal – mint például játékok, gyerekkamera és rajzapplikáció - főként a család legkisebb tagjainak szórakoztatásáról gondoskodnak. Ez az üzemmód könnyebbé teszi a szülői felügyeletet is, hiszen nem csak a gyerekek hozzáférését kontrollálja, de az oktatási programokra és játékokra szánt időt is korlátozza. Az 1T tabletszéria Eye Care üzemmóddal is rendelkezik, mely kiszűri a kék fényt, így enyhítve a szemek fáradását – legyen szó nappalról vagy éjszakáról.

ALCATEL 1T 10-inch tablet

A wifis, 10.1 hüvelykes, IPS kijelzős 1T az Alcatel eddigi legmegfizethetőbb táblagépe. A 415 grammos – méret- és árkategóriájában hihetetlenül könnyű – tablet tökéletes eszköz arra, hogy megoszthassuk élményeinket a család minden egyes tagjával. A 4000mAh akku 8 órányi szórakozást garantál mindössze egy töltéssel. A készülék 16GB beépített tárhelye mellett microSD kiterjesztéssel 128GB-osra is bővíthető. A maximális produktivitás érdekében Bluetooth billentyűzet és texturált bőrtok is elérhető a készülékhez,  amely a portól, karcolásoktól és egyéb szennyeződésektől is védi azt.

Alcatel tabletek is jártak az MWC-n

ALCATEL 1T 7-inch tabletA wifis, 7 hüvelykes tablet mindössze 245 grammos súlya és 9,15 mm-es vastagsága miatt ideális készülék az otthoni használatra. A 2580mAh akku 430 órányi készenléti üzemmódot és 7 órányi használatot garantál, ezáltal tökéletes filmek streameléséhez, közös játékhoz vagy egyszerűen csak e-mailezéshez és munkához.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Alcatel 1T tabletszériája a második negyedévben lesz elérhető Európa, Latin-Amerika és Ázsia szerte. A tabletek várhatóan 35.000 és 22.000 forintba kerülnek majd. Mindkét készülék elérhető fekete és kékesfekete színekben.

Alcatel LINKZONE CAT12 és LINKZONE CAT7

A 2018-as MWC újdonságai közé tartoznak az eddigi leggyorsabb 4G LTE mobil szélessávú hotspotok, az Alcatel LINKZONE CAT12 és a LINKZONE CAT7, melyek könnyedségükkel, szállíthatóságukkal, látványosan fejlesztett LTE sebességükkel és elem-üzemidejükkel gyors és egyszerű internetezést tesznek lehetővé a felhasználók számára.

 

Alcatel tabletek is jártak az MWC-n

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei