Samsung Galaxy S9

Fotón a Galaxy S9 és S9+

2018.01.29

A február végi hivatalos bejelentés előtt végre először láthatunk fotókat az idei és várományosairól.

A Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ február 25-én mutatkozik be Barcelonában, a Mobile World Congress világkiállításon. A friss fotókat Evan Blass adta ki, ránézésre abszolút hivatalos sajtóanyagnak tűnik. Ugyanazt várhatjuk megjelenés tekintetében az S9 duótól, mint a tavalyi év nagy slágereitől, a Samsung Galaxy S8 készülékektől.

Bár a megjelenítő méretei – 5.8 és 6.2 col –, valamint az Infinity Display képarányai maradnak, azért tudás szempontjából nem keveset frissített a gyártó. A burkolat alatt Snapdragon 845 processzor dolgozik, ám míg az S9-ben 4 gigabájt RAM dolgozik, addig az S9+ már 6 gigabájt RAM-mal operál.

Előbbihez 64, utóbbihoz 128 gigabájt tárolóegység tartozik. A másik fő különbség a hátlapon található, ugyanis míg a kisebb modell egy, addig a nagyobb két hátlapi kamerát kap, mindkét esetben a szenzor alá került a hátlapi ujjlenyomat-olvasó. Összességében nagyon „samsungos” a megjelenés még annak ellenére is, hogy a Galaxy S8-tól eltérően mintha nagyobb káva lenne látható a képen.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön hol vásárol mobiltelefont?


Mobilszolgáltatónál
GSM boltokban
magyar webshopokban
külföldi webshopokban
nagy offline áruházakbanKorábbi szavazások eredményei