Méregdrága lesz a Galaxy S9

2018.02.20| Phone Arena

Bár sejthető volt, hogy a Samsung nem adja olcsón a Galaxy S9 és Galaxy S9+ modelleket, a közel tíz százalékos árnövekedés nem kevés.

A Samsung Galaxy S9 - amelyről gyakorlatilag mindent tudunk, azt is, hogy sztereó hangszórókat kap végre - 64 gigabájtos változata Norvégiában 8790 NOK lesz, míg az S9+ 9790 NOK-ba kerül fekete, kék és lila színekben. Ez összesen 1200/1300 NOK-val több, mint a Samsung Galaxy S8 és S8+ esetén volt. Ha számszerűsíteni szeretnénk, akkor 285 és 315 ezer forintos árat jelent a norvég koronából átszámolt ár.

Méregdrága lesz a Galaxy S9

Ez közelíti az S8-ak tavalyi árait, ám ha figyelembe vesszük az említett, közel tíz százalékos áremelkedést, akkor ennél magasabb összegek várhatók forintban. A brit Clove megbízható forrásra hivatkozva 800 fontos legalacsonyabb árat irányozott elő a Galaxy S9 esetén, ez szintén 280 ezer forintnak felel meg.

Érdekességképp összevethetők az iPhone X árai, amely javarészt Olaszországban és Norvégiában a legmagasabbak, de még Brazíliában is kétszer annyiba kerül, mint az Egyesült Államokban.

Méregdrága lesz a Galaxy S9

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei