Újabb csapást mért Trump a Huawei-re

2021.01.19| AndroidAuthority
Címkék:

Trump

,

Huawei

,

Licenc


Trump továbbra se kegyelmez a Huawei-nek, korábban kiadott licenceket von vissza.

Újra hatalmas csapást mért a Huawei-re Trump, számos hírforrás szerint Trump csapata állítólag arról tájékoztatta az Intel chipgyártót és más beszállítókat, hogy visszavonja a korábban kiadott licenceket és további tucatokat szándékozik visszautasítani, akik bármilyen kapcsolatban állnak a kínai vállalattal.

 

A Reuters által látott e-mail szerint az Ipari Szövetség pénteken közölte, hogy a Kereskedelmi Minisztérium szándékában áll megtagadni a Huawei-nek irányuló export jelentős számú engedélykérelmét és legalább egy korábban kiadott licenc visszavonását.

 Újabb csapást mért Trump a Huawei-re

Az e-mail továbbá megjegyezte, hogy az Egyesült Államok kormányának intézkedései a termékeinek széles választékát fedik le. A japán flash memória chipgyártó Kioxia Corp-nak legalább egy licencét megsemmisítették.

 

A Kereskedelmi Minisztérium nem ismerte el közvetlenül a fejleményeket, de azt mondta a Reutersnek, hogy továbbra is együttműködik az amerikai nemzetbiztonsági és külpolitikai érdekeket védő engedélyezési szabályok következetes alkalmazásában. A Huawei és az Intel nem kívánt nyilatkozni. Egy forrás megerősítette, hogy a Huawei további 280 milliárd dollár értékű licenckérelmét továbbra sem dolgozták fel.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei