Liciten egy elképesztően ritka első iPhone, 100 ezer dollárt fizethet valaki érte

2023.06.30| MacRumors
Címkék:

iPhone

,

4GB


Ritka, rövid ideig értékesített 4 GB-os eredeti iPhone bukkant fel, amely várhatóan akár 100.000 dollárért kel el az aukción.

Egy gyárilag lezárt eredeti, 2007-es iPhone-t árverésre bocsátottak, és várhatóan akár 100.000 dollárért is eladhatják. Míg más eredeti iPhone-ok, amelyek az elmúlt hónapokban kerültek fel licites oldalra, ez az első modell, amely 4 GB tárhellyel rendelkezik 8 GB helyett.

Amint az LCG Auctions aukciós oldal írja, az iPhone-t eredetileg 4 GB-os vagy 8 GB-os tárhellyel adták el, amikor 16 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én piacra dobták. A 8 GB-os modell sokkal népszerűbb volt, így az Apple néhány hónap elteltével leállította a 4 GB-os modellt a nagyobb, 16 GB-os kapacitás javára.

Liciten egy elképesztően ritka első iPhone, 100 ezer dollárt fizethet valaki érte

Mivel a 4 GB-os eredeti ‌iPhone‌ csak korlátozott ideig volt elérhető, ez a legritkább az első generációs iPhone‌ modellek közül. „A közelmúltban elért rekord értékesítéseink alapján és arra a tényre alapozva, hogy a 4 GB-os modell valószínűleg 20-szor ritkább, mint a 8 GB-os változat, nem lennénk meglepve, ha új rekord eladási árat érne el” – mondta az LCG Auctions alapítója, Mark Montero.

Az LCG Auctions szerint az iPhone-t értékesítő személy az eredeti mérnöki csapat tagja volt, amikor az iPhone piacra került, és egy származási levél is jár hozzá. A 4 GB-os modellt 499 dollárért adták el, míg a 8 GB-os változat 599 dollárba került.

Csak idén egy 8 GB-os eredeti iPhone 63.000 dollárért kelt el februárban, míg egy másik lezárt, eredeti iPhone 8 GB tárhellyel márciusban 54.000 dollárért kelt el.

Az LCG Auctions egy 8 GB-os eredeti iPhone-t és egy 16 GB-os eredeti iPhone-t is árul, mindkettő gyárilag lezárt. Az aukciók június 30-án kezdődnek és július 16-ig tartanak.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei