Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 Ultra flipes tokja

2023.01.17| Phone Arena

Közvetlenül a hamarosan megrendezésre kerülő Samsung Unpacked előtti hetekben előbb-utóbb eljutunk odáig, hogy fogalmunk sincs, mi újdonság marad, amiről még nem tudunk.

Az Android gyártói rosszul őrzik a titkokat, és a koreai technológiai óriás messze az egyik legrosszabb ebben. Ezúttal sem más a helyzet. A Samsung a 2023-as zászlóshajó-sorozatának – a Samsung Galaxy S23 termékcsaládnak – bemutatására készül egy február 1-jén megrendezésre kerülő eseményen. És miután a teljes adatlap és több renderelés kiszivárgott, a következő a sorban a hivatalos Samsung tartozékok.

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 Ultra flipes tokja

Evan Blass, a meglehetősen megbízható múlttal rendelkező, termékeny műszaki tippadó, megosztott néhány képet a Samsung hivatalos Galaxy S23 Ultra tokjáról. A fotók Twitter oldalára kerültek fel.

A képek alapján arra következtethetünk, hogy a Samsung szabadalmaztatott kiegészítői nagyon hasonlítanak majd a tavalyihoz. Legalább egy tok dizájnja teljesen visszatér: az Ultra ugyanúgy, mint korábban, Smart Clear View burkolatot kap.

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 Ultra flipes tokja

Utóbbi 4 árnyalatban érkezik, mindegyik megfelel az idei kínálat valamelyik színének. Ugyanis a pletykák szerint ezek Cotton Flower, Phantom Black, Botanic Green és Misty Lilac. Laikus kifejezéssel ezek az árnyalatok nagyjából bézsnek, feketének, zöldnek és világos rózsaszínnek felelnek meg.

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 Ultra flipes tokja

Bár formálisan csak a Smart Clear View borítók kerültek kiszivárogtatásra, feltételezhetjük, hogy a Samsung többi hivatalos tokkínálata is visszatér. Ide tartoznak a LED-es tok és a szíjjal ellátott szilikon tokok.

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 Ultra flipes tokja

Egyelőre mindenesetre úgy tűnik, nem lesz meglepetés, ha a Samsung közelgő bejelentéséről van szó. Az okostelefonoktól a kiegészítőkig minden nagyon ismerősnek tűnik. Hogy ez jó-e, az majd kiderül.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

2023.04.18
| 9to5 Mac
Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei