Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12| Android Police

Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.

Amikor az ember egy csúcskategóriás, elismert márkájú okostelefont vásárol, azt várja, hogy az teljesen hibamentes lesz és nem lesz semmilyen hardver probléma. Ha mégis van valami probléma, remélhetőleg a cég megoldja azt. De sajnos ez nem mindig igaz. Például a Pixel 7 hátsó kamerájának üvege számos felhasználónál spontán megrepedt, de a Google sosem ismerte el a problémát. Több Samsung Galaxy S23 és S23+ felhasználó is találkozik egy hasonló hardver hibával, ami a kamera minőségére van hatással, de a vállalat egyelőre nem ismeri el a problémát.

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Azok a felhasználók, akik rendelkeznek a Galaxy S23 nem Ultra változatával, azt tapasztalják, hogy a fényképeiken a látómező bal oldalán elkenődött és homályos folt jelenik meg a 50 megapixeles fő kamerával készített fotókon. Ez az elmosódott terület azokon a képeken, amelyek dokumentumokat vagy szövegeket ábrázolnak, használhatatlanná teszi azokat, mivel az érintett rész olvashatatlan. A német média ezt a problémát bananagate-nak nevezi, és a Notebookcheck posztolt néhány Reddit példát, ahol a homályos terület jól látható.

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Bár a mai okostelefonoknál gyakori, hogy az élek mentén néha elmosódás jelentkezik a nagy kameraérzékelők miatt, ez a probléma nem kapcsolódik ehhez. Az elmosódott folt csak a bal oldalon jelenik meg, és nem minden Galaxy S23 felhasználó találkozik ezzel a problémával. Ráadásul a Galaxy S23 Ultra, amely 200 megapixeles fő kamerával rendelkezik, nem mutatja az ilyen elmosódást.

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

A Samsung legújabb csúcskategóriás telefonjainak tulajdonosai már több mint egy hónapja panaszkodnak az “elkenődött” fényképek miatt. Azonban a Samsung még mindig nem ismeri el a problémát. Azok a vásárlók, akik javításra küldték a telefonjukat a cégnél, ugyanabban az állapotban kapták vissza a készülékeiket. 

Állítólag a Samsung szerint ez nem egy hardverhiba, hanem a nagy kameraérzékelő okozta jelenség, ami DSLR-szerű bokeh hatást eredményez. A probléma valószínűleg nem szoftverrel kapcsolatos, mivel az áprilisi, a kamera-fókuszú frissítés után is fennáll.

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Ha a Galaxy S23 vagy S23+ telefonja is érintett a homályosodási problémával, próbáljon kapcsolatba lépni a Samsunggal. Alternatív megoldásként próbálkozhat a telefon visszaküldésével, és cserével. Ha minden más kudarcot vall, akkor várjon és reméljük, hogy a Samsung egy szoftverfrissítéssel javítani tudja a problémát.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei