Az iPhone 15 Pro Max veszít a Samsung Galaxy S23 Ultra ellen

2023.10.02| 9to5 Mac

Az iPhone 15 Pro-val az első ejtési tesztet a készülék megjelenésének napján tekintettük meg, az eredmények ebben az esetben egy kevésbé tartós készüléket mutattak, mint az iPhone 14 Pro.

Most egy újabb ilyen jellegű tesztet kaptunk, amelyben az új titánium iPhone 15 Pro Max a Samsung Galaxy S23 Ultra ellen száll szembe. Íme, mi történt. Ez a második ejtésteszt a PhoneBuff-tól származik, amely ellenőrzött módon végzi a teszteket - pontosan ugyanolyan távolságokra beállított gépekkel és ugyanazokkal az anyagokkal, amelyekre a telefonok ráesnek.

A két zászlóshajó okostelefon négy körön esett át, beleértve a hátlaprara ejtést, a sarokra ejtést, a kijelzőre ejtést és egy bónusz kört, ahol acélra esett.

Az iPhone 15 Pro Max veszít a Samsung Galaxy S23 Ultra ellen

Bár viszonylag szoros volt az eredmény, a Samsung Galaxy S23 Ultra a négy körből háromban kevesebb kárt szenvedett, mint az iPhone 15 Pro Max. A végső pontszám alapján az S23 Ultra 39 pontot kapott a 40-ből, míg az iPhone 15 Pro Max 37-et.

Az iPhone 15 Pro Maxnál a hátlap és az előlapi üveg már az első ejtéseknél megrepedt, míg a titánium a sarokbeejtésnél ellenállóbb volt, mint az S23 Ultra alumíniumja.

Végül mindkét okostelefon teljesen működőképes volt, beleértve a kamerákat is, amit jó látni. Úgy tűnik azonban, hogy az iPhone 15 Pro Max több sérüléssel úszta meg, mint néhány acélkerettel készült elődje.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKomoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

2023.04.18
| 9to5 Mac
Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei