Exkluzív: fotón a Galaxy S21+ és S21 Ultra!

2020.12.07| SamMobile

A Samsung Galaxy S21 Ultra és Galaxy S21+ hátlapjai, egészen pontosan a kamerái kerültek lencsevégre.

A képek egyértelműen mutatják be a teljesen megújult dizájnt, az élekre lehajló kamera betétet, illetve az is kiderült, hogy a Galaxy S21 sorozat legalább egy matt kivitelben elérhető lesz. A Galaxy S21+ kamera púpja három érzékelőt tud befogadni, ám nem elég nagy ahhoz, hogy a LED vaku is elférjen.

Exkluzív: fotón a Galaxy S21+ és S21 Ultra!

Ezzel szemben a Galaxy S21 Ultra négy érzékelővel és LED vakuval is rendelkezik, a negyedik lézeres autofókusz modulnak tűnik, amely nagyon hasonlít ahhoz, amit a Galaxy Note20 Ultra használ.

A forrás állítása szerint a Galaxy S21 Ultra hoz egy 108 megapixeles fő kamerát, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű optikát, egy elsődleges teleobjektívet 10×-es zoommal és egy másodlagos, szintén telefotó érzékelőt a LED vaku alatt, amely tudása egyelőre ismeretlen.

Ami a Galaxy S21+-t illeti, 12 megapixel felbontású fő- és ultraszéles kamera várható, a teleobjektív 64 megapixeles lehet. A forrás szerint a Galaxy S21 és S21+ kamerái megegyeznek. A Samsung Galaxy S21 sorozata jövő év január elején mutatkozik be, majd a hónap végén nagy eséllyel a boltokba is kerül.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei