Az USA újra meghosszabbította a Huawei licenszét

2020.03.11| GSM Arena
Címkék:

Trump

,

Huawei

,

ban

,

licensz

,

USA


Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma meghosszabbította a Huawei ideiglenes általános licencét, amely május 15-ig engedélyezi az amerikai székhelyű vállalatokkal való kereskedelmet.

Ez a negyedik alkalom, hogy a Huawei ilyen hosszabbítást kap, miután Trump lassan egy éve nem tudja kiváltani a kínai óriásvállalatot. Az összes érintett fél március 25-ig véleményt nyilváníthat a Kereskedelmi Minisztérium Ipari és Biztonsági Irodájában. A Huaweit 2019 májusában felvették az Egyesült Államok kereskedelmi tiltólistájára, ám továbbra is megengedték, hogy üzleti partnereivel üzleteljen olyan alkatrészekkel kapcsolatban, amelyek „nem jelentenek veszélyt a nemzetbiztonságra”.

Ezen kívül a Huawei engedélyt kapott arra, hogy korlátozott mértékben folytassa a hálózati berendezés-ágazatban folytatott tevékenységeket, a mobilszolgáltatásokat és a kiberbiztonsági kutatásokat az US-ban.

Az USA újra meghosszabbította a Huawei licenszét

A legfrissebb hosszabbítást kísérő sajtóközlemény azt is megemlíti, hogy ezeknek a folyamatos átmeneti licenszeknek az a célja, hogy lehetővé tegyék az amerikai vállalatok számára, hogy alternatívákat találjanak a Huawei berendezésekre, szolgáltatásokra és szoftvereire.

Az Egyesült Államok kormánya minden erejével arra törekszik, hogy ki tudja váltani a Huaweit, ám a szolgáltatók szerint jelenleg egymilliárd dollár sem lenne elég, ugyani senki más nem tud a kínai megoldáshoz hasonló komplex, end-to-end hálózati megoldást kikínálni. A teljes cseréhez több szereplőre lenne szükség, az pedig sokkal magasabb beszerzési, majd működési költséget jelentene.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei