Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

2020.05.25| (x)

Rögtön két akciót is bemutatunk, a főszerepben a Xiaomi Haylou LS01 és a Haylou Solar LS05 okosórák.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Haylou LS01 óra főként azoknak ajánlható, akik sportolásnál használnák ki a kütyü okos funkcióit. A talán inkább óra kinézetű fitnes tracker 1.3 colos, 240×240 pixel felbontású kijelzőjén mutatja a szükséges információkat.

Az óra sportolás közben monitorozza a teljesítményt, legyen szó vagy kerékpározásról, kilenc tevékenységet tud automatikusan felismerni. A funkciók között megtalálható folyamatos pulzusmérés, éjszakai alvásfigyelés, de a Haylou LS01 figyelmeztet bejövő hívásokra és üzenetekre is.

A kiegészítő IP68 burkolattal rendelkezik, így nem okoz gondot számára az izzadtság vagy éppen egy eső, esetleg fürdés. A 210 mAh kapacitású akkumulátorral akár 14 napig is kihúzható a következő töltésig az idő.

A Tomtop akciójában most csak 27.99 dollárt kér a Haylou LS01 óráért, amit ára miatt nem szükséges áfamentes szállítással kérni. Az akciós ár él a fehér és a fekete változatra egyaránt.

 

Nemrég mutatkozott be a Haylou Solar LS05 kerek kialakítással, fitnesz funkciókkal. Az óra 45,3×45×11,3 mm méretű és alig 54 grammot nyom a mérlegen. A tok fém, egyik oldalán egy fizikai gombbal, a szíja cserélhető. Az intelligens óra 1,28 colos, kerek TFT-képernyőt kapott, 240×240 pixel felbontással.

A Xiaomi Haylou LS05 IP68-os vízálló intelligens karóra, ami 12 edzésmódot támogat, ezen kívül egész napos pulzusmérést is biztosít és elérhető tudományos alvásfigyelés, intelligens értesítés is. A Solar LS05 340 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely több, mint két hetes üzemidőt biztosít.

A Tomtop kínálatában a Xiaomi Haylou Solar LS05 akciósan 37 dollárba kerül. Mivel ez áfahatár alatti összeg, így esetében sem kell külön figyelni az áfamentes szállításra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!