11.11, csak ma 8 ezer forint a Xiaomi okosórája

2020.11.11| (x)

Csak ma, a hivatalos 11.11 napon, a Single Dayen vásárolható meg közel féláron a Xiaomi Haylou LS05.

A gyártó tavaly év végén mutatta be a sorozat első modelljét, amely mára négy taggal büszkélkedhet. A Haylou Solar LS05 kör alakú kialakítással, okos fitnesz funkciókkal érkezett, ráadásul az eredeti 12 ezer forintos ár helyett most 8 ezer forintért vásárolható meg.

Az intelligens óra igazán uniszex megjelenésű, 11.3 mm burkolata kifejezetten vékonynak számít. Bár a tok fémből készült, így is csak 54 grammot nyom a mérlegen. A Solar LS05 kijelzője 240×240 pixel felbontású TFT panel, 1.28 col képátlóval.

11.11, csak ma 8 ezer forint a Xiaomi okosórája

A burkolat IP68 vízálló, 12 edzésmódot támogat, úgymint séta, futás, túrázás, kerékpározás, futópad, fitnesz, hegymászás, dinamikus kerékpározás, úszás. Az okos funkciók között megtalálható az egész napos pulzusmérés, az alvásfigyelés, a mozgás hiányára való figyelmeztetés, értesítéseket pedig telefonról tud fogadni, mellyel Bluetooth 5.0-val lehet összekapcsolni.

11.11, csak ma 8 ezer forint a Xiaomi okosórája

A Haylou Solar LS05 akkumulátora 350 mAh kapacitású, ezzel 15 nap üzemidő is elérhető átlagos használat mellett a gyártó adatai szerint.

A Tomtop kínálatában a Xiaomi Haylou Solar LS05 akciósan, csak 11.11 keretén belül 25.99 dollárba kerül. Mivel ez áfahatár alatti összeg, így nem kell külön figyelni az áfamentes szállításra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei