Most megrendelheted a Redmi Watch okosórát

2020.12.08| (x)

A Xiaomi alig tíz napja mutatta be a Redmi Watch okosórát, máris rendelhető egyik partnerünktől.

A Watch a Redmi márka első okosórája, amelyet négyzet alakú megjelenítő, hosszú üzemidő és alapvető funkciók jellemeznek leginkább. Külsőre sokkal inkább tényleg óra a kütyü, mint a Xiaomi Mi Band termékcsaládja, igaz, az ára is több.

A Redmi Watch 1.4 colos kijelző 320×320 pixel felbontású, ez 323ppi pixelsűrűséget jelent. Az új okosóra rendkívül könnyű, alig 35 gramm szíjjal együtt, így kategóriájában kiemelkedő, ehhez képest az akár 12 napos üzemidő kiválónak mondható, amelyre a 230 mAh-s akkumulátor képes.

Most megrendelheted a Redmi Watch okosórát

A fitnesz funkciókhoz és a folyamatos 24/7 méréshez adott az optikai pulzusmérő, a telefonnal a kapcsolathoz Bluetooth 5.0, a test pedig 5ATM vízálló. Összesen hét sport módot ismer a Redmi Watch, ezek a futás, a futópad, a kerékpározás, a szobabicikli, a séta, az úszás és az egyéni tevékenység. Érdekes, hogy a Mi Fit alkalmazás helyett a Xiaomi Wear appot kell keresni az alkalmazásboltokban. 

Most megrendelheted a Redmi Watch okosórát

A Tomtop kínálatában a Xiaomi Redmi Watch most 59.99 dollárért vásárolható meg, a Duty Free Shippinget választva nem kell félni az áfafizetéstől sem.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei