Ticwris Max S: okosóra hatalmas kijelzővel

2020.11.18| (x)

Okosórához képest brutálisan nagy a Ticwris Max S kijelzője. Másban is ilyen jó?

Már első blikkre is megdöbbentő a Max S kinézete, hiszen akkora a megjelenítője, amit a csuklónkon tudunk hordani, mint a hajdani csúcs kategóriás mobiloké volt. Akkor a 2.4 colhoz maximum 320×240 pixel felbontás járt, ehhez viszont már 640×480 pixel! Így a képe gyönyörű, a mérete pedig a jelenleg kapható okosórákhoz képest nagyjából a duplája ennek minden előnyével és hátrányával együtt.

A megjelenítő mérete miatt nem álló, hanem fekvő helyzetben látható a panel a kényelem érdekében. Így 4.5 cm magas, 6.5 cm széles és 1.6 cm vastag, ezzel a vékonyabb órák közé tartozik, bármilyen meglepő. A burkolat IP67 tanúsítványt kapott, így mérsékelten ugyan, de vízálló.

Ticwris Max S: okosóra hatalmas kijelzővel

A Ticwris Max S-en Android 7.1 rendszer fut, ehhez 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely jár. Konkrétan ebből a szempontból egy közepes tudású telefonnak is megfelel. Az OS alatt a négy magos MediaTek MT6739 processzor dolgozik.

Amiért nagy szám, hogy nem valami módosított verzió fut rajta az az, hogy telepíthető rá bármilyen alkalmazás, röhögve működik is és még hívásra is használható (ehhez persze kell hangszóró és mikrofon is).

Ticwris Max S: okosóra hatalmas kijelzővel

Gyárilag megtalálható a Ticwris Max S-en minden alap okosóra funkció, úgymint pulzusmérés, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, GPS, számos sport mód, sokféle óra számlap, jelzi a bejövő hívásokat, az appok értesítéseit, stb. Ezeket aztán a Play áruház segítségével igény szerint turbózhatjuk.

Döbbenete, de a Max S két kamerával is rendelkezik, az előlapra 2, az oldalára 8 megapixeles érzékelő került. Előbbinek köszönhetően az arcfelismerés is a funkciók tárházát gazdagítja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ticwris Max S: okosóra hatalmas kijelzővel

Milyen ilyen különleges óráról van szó, nem túl meglepő, hogy akár önállóan is használható, tehát nem mint egy mobil kiegészítő, hanem telefon helyett, hiszen nanoSIM kártyát is fogad, a GPS vevő is beépített, mobilnetre pedig 4G használható.

A Ticwris Max S akkumulátora sem kispályás, 2000 mAh kapacitásút rejt a burkolat, a gyártó szerint akár 40 óra intenzív használat után merül csak le, ezzel sokszorosan túlszárnyalja az átlagos okosórák üzemidejét.

Ticwris Max S: okosóra hatalmas kijelzővel

A Tomtop kínálatában a Ticwris Max S most 149.99 dollárba, átszámítva bő 46 ezer forintba kerül, ha ehhez a Duty Free Shippinget választod, úgy az áfa fizetést átvállalja a cég, ha fennakadna a vámon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei