Vízálló okosóra 7 ezer forintért?

2021.04.17| (x)

Bemutatjuk a Zeblaze Ares okosórát, amely röhejesen olcsó, ugyanakkor vízálló burkolattal megvásárolható.

Nem véletlen a névbeli hasonlóság az Amazfit Aressel, az ötlet innen származik, legalábbis külsőre a Zeblaze Ares az ihletet onnan vette. Nem is baj, hiszen az Amazfit Arese nem elérhető Kínán kívül egyelőre máshol.

A Zeblaze a jó dolgokat vette át, úgymint a nagyon könnyű készülékházat, amely alig 33 gramm, a 3ATM vízállóságot, így úszni is lehet vele, a vagány külsőt, a pulzusmérést és persze a kötelező letölthető, cserélhető óralapokat.

Vízálló okosóra 7 ezer forintért?

A Zeblaze Ares kijelzője 1.3 colos, 240×240 pixel felbontású IPS LCD, az óralap változtatható – gyárilag harminc áll rendelkezésre, de készíthetünk is magunknak –, beállítás kérdése, hogy a megjelenítő csak akkor aktiválódjon, ha a csuklónkat felemeljük.

Funkciók tekintetében adott a pulzusmérés – leírás szerint vérnyomást is mér, de ettől nyugodtan tekintsünk el, hasra számot beütni bárki tud –, lépésszámláló és a kötelező okosóra alapok, sport módokat is kapunk, GPS-es rögzítésre is képes, ám ehhez a telefonét használja.

Vízálló okosóra 7 ezer forintért?

Emellett emlékeztet a mozgásra, figyeli az alvást, értesít bejövő hívás, üzenetek esetén, ez utóbbiak el is olvashatók. A Zeblaze Ares segítségével vezérelhető a kamera távolról, van benne Ne zavarj mód, időjárás kijelzés is. Az Ares 170 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 7-14 napig bírja egy feltöltéssel.

Vízálló okosóra 7 ezer forintért?

A Tomtop kínálatában a Zeblaze Ares most 23.99 dollárért, avagy 7200 forintért vásárolható meg az akció idején.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei