Okosóra 2700 forintért érdekel?

2021.02.03| (x)

Ha sosem volt még okosórád és pont ezért nem szánnál rá szabad szemmel jól látható összeget, akkor figyelj!

A Tomtop kínálatában felbukkant akciós áron az Y68 nevű okosóra, amely valójában inkább okoskarkötő, csak órának álcázva. Ezzel a kompakt órával könnyen mérhető a megtett táv, az elégetett kalória, a lépések száma, de akár a telefon is megcsörgethető róla.

Az okosóra kijelző mérete 1.3 col, a felbontás 128×128 pixel, telefonra a FitPro alkalmazást kell letölteni a teljes körű használatához. A kütyü IP67 szabványú, egyedül úszáskor vagy szaunázáskor, forró fürdő esetén vegyük le.

Okosóra 2700 forintért érdekel?

Az Y68 egészség funkciókkal is rendelkezik, ilyen a pulzusmérés, a véroxigénszint mérés – van benne vérnyomás mérés is, de ezt felejtsük is el, semmi realitása nincs –, alvásfigyelés, a sportolás nyomon követése. Az Y68 képes jelezni a bejövő hívást, üzeneteket, megjeleníteni az alkalmazások értesítéseit, emellett lehet vele vezérelni a telefonon eljátszott zenét, mutat időjárás előrejelzést és a mobil kamerájával fotót is lőhetünk segítségével.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Okosóra 2700 forintért érdekel?

A Tomtop ajánlatában az Y68 okoskarkötő most 8.89 dollárba kerül, ez átszámítva 2700 forint alatt van a jelenleg igen gyenge forint esetén is. Áfa fizetésétől nem kell tartani már csak az ára miatt sem.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei