Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

2020.05.25| (x)

Rögtön két akciót is bemutatunk, a főszerepben a Xiaomi Haylou LS01 és a Haylou Solar LS05 okosórák.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Haylou LS01 óra főként azoknak ajánlható, akik sportolásnál használnák ki a kütyü okos funkcióit. A talán inkább óra kinézetű fitnes tracker 1.3 colos, 240×240 pixel felbontású kijelzőjén mutatja a szükséges információkat.

Az óra sportolás közben monitorozza a teljesítményt, legyen szó vagy kerékpározásról, kilenc tevékenységet tud automatikusan felismerni. A funkciók között megtalálható folyamatos pulzusmérés, éjszakai alvásfigyelés, de a Haylou LS01 figyelmeztet bejövő hívásokra és üzenetekre is.

Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

A kiegészítő IP68 burkolattal rendelkezik, így nem okoz gondot számára az izzadtság vagy éppen egy eső, esetleg fürdés. A 210 mAh kapacitású akkumulátorral akár 14 napig is kihúzható a következő töltésig az idő.

Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

A Tomtop akciójában most csak 27.99 dollárt kér a Haylou LS01 óráért, amit ára miatt nem szükséges áfamentes szállítással kérni. Az akciós ár él a fehér és a fekete változatra egyaránt.

 

Nemrég mutatkozott be a Haylou Solar LS05 kerek kialakítással, fitnesz funkciókkal. Az óra 45,3×45×11,3 mm méretű és alig 54 grammot nyom a mérlegen. A tok fém, egyik oldalán egy fizikai gombbal, a szíja cserélhető. Az intelligens óra 1,28 colos, kerek TFT-képernyőt kapott, 240×240 pixel felbontással.

Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

A Xiaomi Haylou LS05 IP68-os vízálló intelligens karóra, ami 12 edzésmódot támogat, ezen kívül egész napos pulzusmérést is biztosít és elérhető tudományos alvásfigyelés, intelligens értesítés is. A Solar LS05 340 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely több, mint két hetes üzemidőt biztosít.

Xiaomi okosórákat tessék, olcsók!

A Tomtop kínálatában a Xiaomi Haylou Solar LS05 akciósan 37 dollárba kerül. Mivel ez áfahatár alatti összeg, így esetében sem kell külön figyelni az áfamentes szállításra.

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei