Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

2020.05.26| (x)

Itt egy ultra könnyű, súlyozott, összecsukható okostelefon-stabilizátor, az iSteady X.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Hohem iSteady X gimbal összecsukható, hogy beleférjen a zsebbe, mindössze négy egyszerű gomb segítségével kezelhető. Az iSteady X gimbalt azoknak ajánjuk, akik szeretnek telefonnal videózni, ezt a lehető legjobb minőségben kívánják megtenni, viszont túl sokat nem szeretnétek költeni.

A világ legkönnyebb, mindössze 249 grammot nyomó iSteady X gimbal három tengellyel és saját appal és számos extra funkcióval rendelkezik, amik közül többet még a sokkal drágább, hasonló készülékekben sem találunk meg.

Az összecsukhatóság az egyik nagy erénye, hiszen így mérete és súlya okán gond nélkül elfér a tenyérben is. Az egy klikkes vezérlésnek köszönhetően kezdők számára is kifejezetten ajánlható, sokkal gyorsabban megtanulható a kezelése, mint akár egy DJI Osmo 3.

A továbbfejlesztett motoroknak és az iSteady 3.0 anti-shake algoritmusnak köszönhetően abszolút rezgésmentes videókat kapunk akár maximum 280 grammos mobilt használva is. A funkciók között megtalálható az arckövetés AI technológiával, a szépség mód, számos filter, szűrú és Dolly Zoom is. A beépített 2.000 mAh akkumulátor üzemideje 8 óra körül várható.

A Tomtop kínálatában a Hohem iSteady X 70 dollár helyett most 64 dollárba kerül a TTDKF kuponkódot használva. Az ára miatt mindenképpen az áfamentes szállítást válasszuk, de hazánkba csak Duty Free Shippinggel küldi a Tomtop egyébként is a készüléket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.