Újabb frissítést kapott a OnePlus 7 Pro

2019.06.07| XdaDevelopers
Címkék:

oneplus

,

7pro


A OnePlus ebben az évben meglehetősen felzavarta az állóvizet a OnePlus 7 Pro elindításával.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 A vállalat folytatta hagyományát, egy megfizethetőbb eszköz értékesítésében. Sok vélemény érkezett a készülékről, amiben a legtöbben az év legjobb okostelefonjaként említik, de persze nem mehetünk el az apróbb hibák mellett sem. Számos jelentés érkezett a kijelzővel kapcsolatos problémákról és sok negatív értékelés a kamera teljesítményéről. Az új frissítés célja a kijelző érintésérzékenységének és a fényképezőgép minőségének javítása.

 

Az OxygenOS 9.5.7-es verziója a OnePlus 7 Pro számára a két fő aspektusára összpontosít. A frissítés javarésze az eszköz fényképezőgépére vonatkozik, amit már sokan várták. A OnePlus 7 Pro-val jó fotókat készíthetünk, de bizonyos helyzetekben meg kell küzdenünk a kiváló minőségért.  A frissítés további része javítja a Double Tap to Wake funkciót, néhány hibajavítás találunk az Ambient Display-hez, valamint a hangminőség javítása is egy fő szempont volt. Az utolsó pontjában a frissítésnek, a OnePlus 7 Pro képernyő érintésérzékenységének javítását említi.



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

2023.03.23
| Twitter
Megdöbbentő videót mutatunk, ahol az iPhone 14 széria csúcsmodellje csúnyán elbukni látszik.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

Ezek a telefonok verik az iPhone 14 Pro Max-ot

2023.04.18
| 9to5 Mac
Az Ookla Q1 2023-as mobil teljesítményjelentésének egy aspektusa az, hogy az egyes készülékek hogyan viszonyulnak egymáshoz.