Új okosóra jött, itt a Huawei Watch Fit

2020.08.31| GSM Arena

A Huawei Watch Fit hivatalosan is megérkezett, nagy téglalap alakú kijelzővel és hosszú üzemidővel.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A kínai cég lenyűgöző akkumulátor élettartammal adja ki a hordozható órákat, láthattunk olyan sportos órákat, mint a Huawei Watch GT 2, vagy egyszerű karkötőt alapvető funkciókkal, mint a Huawei Band 4. Most itt van a Huawei Watch.

A Huawei Watch Fit 1,64 colos AMOLED képernyője minden oldalról enyhén ívelt élekkel rendelkezik. Az óra „tartós polimer szálból” készül, ami kvázi a műanyag divatos neve, oldalán egyetlen gomb található. Három színben kapható és négy különféle szíj választható hozzá, ezek mindegyike szilikonból készül.

A Watch Fit a Huawei saját Lite nevű OS-ével érkezik. A hivatalos műszaki adatlap nem mond semmit a lapkakészletről, de biztosak vagyunk benne, hogy a Kirin A1 dolgozik benne.

Itt található az összes olyan funkció, amely egy okosórától elvárható – testre  szabható óraszámok, edzésvideók, rengeteg edzésmód, beleértve azok intelligens felismerését, beépített GPS, SpO2-mérő, 24 órás pulzusmérés. A Watch Fit figyeli az alvási és menstruációs ciklusokat is, ajánl stresszoldó gyakorlatokat, megjeleníti az összes értesítést az okostelefonról, vezérli a zenét, fotózáshoz elsütőgombként is funkcinálhat.

Az üzemidő esetében a Huawei átlagos használat esetén 10 napot, nagy igénybevétel mellett pedig 7 napot ígér. A GPS folyamatos használata 12 órán belül lemeríti az akkumulátort, ami még a legkalandosabb sportolók számára is jó ajánlat a konkurenciához képest.

A Huawei Watch Fit grafitfekete, Sakura rózsaszín és mentazöld színben kerül a boltokba, egy extra szíj pedig Cantaloupe Orange színű. Az új óra jelenleg csak a Huawei Egyesült Arab Emírségek weboldalán szerepel, az árakat várhatóan szeptember 3-án, csütörtökön fedik fel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Már a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

Már a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

2022.10.19
| Huawei
Mostantól egyszerűen együttműködnek a Huawei viselhető okoseszközei a népszerű közösségi fitnesz alkalmazással, a Strava-val.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Huawei Watch Fit, okosóra jó áron

Huawei Watch Fit, okosóra jó áron

2020.09.15
| Huawei
Hazánkban is bemutatásra került a kínai gyártó új okosórája, a Huawei Watch Fit tényleg sokat tud.
Szögletes dizájnnal érkezett a Huawei Watch Fit SE

Szögletes dizájnnal érkezett a Huawei Watch Fit SE

2023.08.23
| Huawei
Újabb okosórával bővült a Huawei hazai kínálata: a Huawei Watch Fit SE több mint 100 edzésmóddal, egész napos pulzus-, véroxigén-szint, alvási- és stresszfigyeléssel, menstruációs ciklus-kezelő funkcióval, valamint könnyed kialakításával a fiatal generáció számára ideális kiegészítő.