A Huawei Watch Fit 3 leplezetlenül hasonlít az Apple Watch-hoz

2024.04.20| GSM Arena

Válassz az Apple és a Huawei között: Az új Watch Fit 3 stílusos megjelenésével azonnal meghódítja a szívedet!

Az okosórák világában az Apple Watch rendkívül meghatározó szerepet játszik. Még azok is, akik nem feltétlenül kedvelik a téglalap alakot, gyakran az Apple Watch stílusát tekintik inspirációnak. Azonban, ha egy másik gyártó is ehhez az irányhoz nyúl, könnyen felmerülhet a kérdés: inspiráció vagy másolás?

A Huawei közelgő Watch Fit 3-ja kapcsán ez a kérdés mostanában került a középpontba, különösen azok után, hogy kiszivárogtak a készülék renderei. A látottak alapján nehéz lenne megkülönböztetni egy Apple Watch-tól messziről, és valószínűleg közelről sem lenne sokkal egyszerűbb.

A Huawei Watch Fit 3 számos vonatkozásban erősen emlékeztet az Apple Watch-ra. A szögletes kijelző és az emelt korona a jobb felső sarokban gyakorlatilag olyan, mintha az Apple Watch klónja lenne. Sőt, még azoknak a gomboknak a pozíciója is megegyezik, amelyek az Apple Digital Crown-jára és a másik oldali gombra emlékeztetnek.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Bár a készülék néhány apró részletében eltér az Apple Watch-tól, mint például a fémkeretek és a képernyő keretezése, mégis felvetődik a kérdés: szükség volt-e ennyire hasonló dizájnt kialakítani? Talán azért, hogy az emberek azonnal az Apple Watch-ra asszociáljanak, amikor meglátják ezt az okosórát a csuklónkon.

Az új Huawei Watch Fit 3 tehát egyedi lehetőséget kínál azoknak, akik vonzódnak az Apple Watch megjelenéséhez, de Androidos környezetben kívánnak maradni. Bár eredetileg úgy tervezték, hogy az új Pura 70 okostelefon-sorozat mellett debütál, ez a megjelenés egyelőre várat magára, de már csak idő kérdése lehet. A Huawei Watch Fit 3 így újabb lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy stílusos és modern megjelenést kölcsönözzenek csuklójuknak, azzal a plusz előnnyel, hogy más platformon is otthonosan mozoghatnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMár a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

Már a Huawei okosórái is kompatibilisek a Strava appal

2022.10.19
| Huawei
Mostantól egyszerűen együttműködnek a Huawei viselhető okoseszközei a népszerű közösségi fitnesz alkalmazással, a Strava-val.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Szögletes dizájnnal érkezett a Huawei Watch Fit SE

Szögletes dizájnnal érkezett a Huawei Watch Fit SE

2023.08.23
| Huawei
Újabb okosórával bővült a Huawei hazai kínálata: a Huawei Watch Fit SE több mint 100 edzésmóddal, egész napos pulzus-, véroxigén-szint, alvási- és stresszfigyeléssel, menstruációs ciklus-kezelő funkcióval, valamint könnyed kialakításával a fiatal generáció számára ideális kiegészítő.
Huawei Watch Fit, okosóra jó áron

Huawei Watch Fit, okosóra jó áron

2020.09.15
| Huawei
Hazánkban is bemutatásra került a kínai gyártó új okosórája, a Huawei Watch Fit tényleg sokat tud.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei