A Huawei bemutatta új Watch Fit 3 okosóráját

2024.04.30| GSM Arena

A Huawei Watch Fit 3 egy stílusos és versenyképes alternatíva az okosórák piacán, mely ötvözi az Apple Watch eleganciáját saját innovatív funkcióival.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Huawei a héten új okosórával rukkolt elő, amely egyértelműen az Apple Watch formavilágát ötvözi saját technológiai megoldásaival. A Huawei Watch Fit 3 megjelenése előtt egy kiszivárgott kép forradalmat indított a közösségi médiában, amely megkérdőjelezte az eredetiséget, és rámutatott az Apple Watch jellegzetes jegyeinek megtalálhatóságára a Huawei újdonságában.

Az óra megjelenését Roland Quandt, a WinFuture munkatársa osztotta meg a Twitteren, és azonnal felhívta magára a figyelmet. A Watch Fit 3 egy szögletes, vékony kerettel rendelkező készülék, melyet lekerekített sarkok és két gomb, egy forgatható korona és egy fizikai gomb tesz még vonzóbbá. Az óra hagyományos szíjjal rendelkezik, ami tovább hangsúlyozza az Apple Watch inspirációt.

Azoknak, akik követik a tech világot, nem lesz idegen a Huawei és az Apple közötti párhuzam. A két cég régóta verseng egymással az innovációért és a piaci részesedésért, és ez a verseny most már az okosórák területére is kiterjedt.

A Watch Fit 3 várhatóan versenyképes lesz a piacon a szoftveres képességek tekintetében. Bár a Huawei még nem erősítette meg hivatalosan az óra specifikációit, a kiszivárgott információk szerint a készülék 1,82 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik 480×480-as felbontással. Ez szinte megegyezik az Apple Watch kijelzőjével mind méretben, mind felbontásban.

A Watch Fit 3 feltehetően az Apple Watch árával is versenyre kelhet, ugyanis a kiszivárgott információk alapján az óra 159 euróba fog kerülni. Ez jóval olcsóbb lehetőség, mint az Apple Watch SE, ami jelenleg 279 euróért kapható Európában.

A Huawei bemutatta új Watch Fit 3 okosóráját

A Huawei Watch Fit termékcsaládja főként a fitneszkövetésre fókuszál, és ez a trend folytatódik a Watch Fit 3 esetében is. A készülék a HarmonyOS könnyített verzióját futtatja, ami támogatja a fitnesz- és alváskövetést, valamint az értesítések és hívások továbbítását a telefonról. Az akkumulátor élettartamát tekintve állítólag akár 10 napig is kitarthat egy feltöltéssel.

Bár még nem világos, hogy pontosan mikor jelenik meg a Watch Fit 3, valószínűleg az amerikai piacot nem fogja célba venni a Huawei. Ennek ellenére a készülék számos felhasználó számára vonzó lehet, akik egy versenyképes áron szeretnék megkapni egy okosóra funkcióit.

Végső soron a Huawei folytatja az innovációt és a versenyt az okosórák piacán, és a Watch Fit 3 reményeink szerint további választékot és lehetőségeket kínál majd a felhasználóknak a fitneszkövetés és a technológiai teljesítmény terén.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei