Siess! Nyerj egy OnePlus 3-at!

2016.08.18| Phone Arena

Bárki nyerhet most a OnePlus játékán egy új csúcsmobilt, egy OnePlus 3-at.

A cég legújabb modellje, amely egyébként sorban a negyedik, június óta kapható és az egyik legjobb ajánlat az olcsó, ám hihetetlenül jó tudású mobilok között. Aki nem ismerné, a OnePlus egy alig három éve létező cég, alapítói természetesen régi motorosok a mobilos témában. A OnePlus 3 érdekessége a prémium külső és tudás, emellett pedig a nevetségesen olcsó ár. A hasonló tudású konkurens telefonok legalább a OnePlus 3 duplájába kerülnek idehaza. Csak egy kis ízelítő ay 125 ezer forintos, két év gyári garanciális telefon tudásából: Snapdragon 820 chipset, 6 gigabájt RAM, AMOLED kijelző, full HD felbontás, 16 megapixeles kamera, optikai képstabilizátor, 7.4 mm vékony burkolat, 64 gigabájt belső tárhely, dual SIM támogatás, Dash Charge gyorstöltés.

Nos tehát egy ilyen okostelefont sorsol ki a OnePlus a Facebookon meghirdetett nyereményjátékon. A jelentkezéshez lájkolni kell a OnePlus oldalát, majd a felhívást és hagyni egy kommentet, hogy mi a kedvenc tulajdonság, amiért szeretnél egy OnePlus 3-at. Már csak pár órád maradt!



 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?