Samsung Smart Sport a Gyermekekért

2012.07.06| Samsung

Sportolj a Smart Sport a Gyermekekért alkalmazással, gyűjtsd a kilométereket és nyerd meg a napi nyeremények egyikét!

Sportolj a Smart Sport a Gyermekekért alkalmazással, gyűjtsd a kilométereket és nyerd meg a napi nyeremények egyikét! A Samsung az olimpia évében kiemelt figyelmet szentel a tömegsportnak: az egy hónapja indult „Smart Sport a Gyermekekért” kampányával a vállalat az egészséges, sportolással teli életmódra hívja fel a figyelmet, és egyúttal játszani is hív mindenkit. A kampány alapja az Android, iOS és Bada okostelefonokra ingyenesen letölthető „Smart Sport a Gyermekekért” alkalmazás, amellyel a felhasználók nyomon követhetik sportteljesítményüket és egyúttal jótékony célokhoz is hozzájárulhatnak. A vállalat ugyanis 100 millió forint összértékű Samsung Smart termékeket adományoz a főváros és a megyeszékhelyek számára, cserébe pedig azt kéri a lakosságtól, hogy az alkalmazást letöltve és használva gyűjtsék össze az 1 millió Smart kilométert Magyarország számára.

Samsung Smart Sport a Gyermekekért

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az alkalmazás a GPS koordináták alapján számolja a felhasználó mozgás közben megtett kilométereit. A felhasználók profiloldalán tárolt adatok megoszthatóak a Facebook közösségi oldalon, ahol további interaktív elemek várják a rajongókat: többek között buzdító üzeneteket készíthetnek és küldhetnek a játékban résztvevő ismerőseiknek. A program közösségi erejét erősítendő a résztvevők csapatokat is alkothatnak, így mérve össze erejüket, kitartásukat, teljesítményüket másokéival. A játékszabályok szerint naponta maximum 42 kilométer tehető meg, legfeljebb 40km/h-s sebességgel. Az aktív életmód a kampány során a szerencséseket minden héten 7 db Samsung Smart termékkel is megjutalmazza: az alkalmazást letöltők részt vesznek a hetente megrendezésre kerülő nyereményjátékban, amelyen heti rendszerességgel 1-1 db 32 hüvelykes 5-ös sorozatú Smart TV, WB150F Smart fényképezőgép, T24B750EW monitor, 5-ös sorozatú Smart Blu-ray lejátszó, Galaxy Tab 10.1 Plus, Q20 digitális kamera és 530U4C notebook talál gazdára. A Samsung kampánya 2012. június 1-től augusztus 12-ig tart.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei