Samsung Smart Sport a Gyermekekért

2012.07.06| Samsung

Sportolj a Smart Sport a Gyermekekért alkalmazással, gyűjtsd a kilométereket és nyerd meg a napi nyeremények egyikét!

Sportolj a Smart Sport a Gyermekekért alkalmazással, gyűjtsd a kilométereket és nyerd meg a napi nyeremények egyikét! A Samsung az olimpia évében kiemelt figyelmet szentel a tömegsportnak: az egy hónapja indult „Smart Sport a Gyermekekért” kampányával a vállalat az egészséges, sportolással teli életmódra hívja fel a figyelmet, és egyúttal játszani is hív mindenkit. A kampány alapja az Android, iOS és Bada okostelefonokra ingyenesen letölthető „Smart Sport a Gyermekekért” alkalmazás, amellyel a felhasználók nyomon követhetik sportteljesítményüket és egyúttal jótékony célokhoz is hozzájárulhatnak. A vállalat ugyanis 100 millió forint összértékű Samsung Smart termékeket adományoz a főváros és a megyeszékhelyek számára, cserébe pedig azt kéri a lakosságtól, hogy az alkalmazást letöltve és használva gyűjtsék össze az 1 millió Smart kilométert Magyarország számára.

Samsung Smart Sport a Gyermekekért

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az alkalmazás a GPS koordináták alapján számolja a felhasználó mozgás közben megtett kilométereit. A felhasználók profiloldalán tárolt adatok megoszthatóak a Facebook közösségi oldalon, ahol további interaktív elemek várják a rajongókat: többek között buzdító üzeneteket készíthetnek és küldhetnek a játékban résztvevő ismerőseiknek. A program közösségi erejét erősítendő a résztvevők csapatokat is alkothatnak, így mérve össze erejüket, kitartásukat, teljesítményüket másokéival. A játékszabályok szerint naponta maximum 42 kilométer tehető meg, legfeljebb 40km/h-s sebességgel. Az aktív életmód a kampány során a szerencséseket minden héten 7 db Samsung Smart termékkel is megjutalmazza: az alkalmazást letöltők részt vesznek a hetente megrendezésre kerülő nyereményjátékban, amelyen heti rendszerességgel 1-1 db 32 hüvelykes 5-ös sorozatú Smart TV, WB150F Smart fényképezőgép, T24B750EW monitor, 5-ös sorozatú Smart Blu-ray lejátszó, Galaxy Tab 10.1 Plus, Q20 digitális kamera és 530U4C notebook talál gazdára. A Samsung kampánya 2012. június 1-től augusztus 12-ig tart.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei