Ilyen a Samsung-féle Tizen OS

2012.01.09| Phone Arena

Napjainkban a legnagyobb sikernek az iOS és az Android, valamint a Windows Phone mobil operációs rendszerek örvendenek, ám hamarosan újabb szereplő csatlakozhat a csapathoz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Napjainkban a legnagyobb sikernek az iOS és az Android, valamint a Windows Phone mobil operációs rendszerek örvendenek, ám hamarosan újabb szereplő csatlakozhat a csapathoz. Az alábbi fotón a Samsung i9500 modellről látható egy fotó – amely akár a Galaxy S III lehetne –, a Samsung és Intel közös munkája, a Tizen OS fut rajta.

Felmerül a kérdés, hogy a Bada igen szerény sikere után vajon érdemes-e megint egy új rendszert megpróbálni letuszkolni a felhasználók torkán, főleg annak fényében, hogy nagy mértékben a Badára hajaz a Tizen OS is (ez egyébként tavaly szeptemberben még mint az Intel és a Nokia-féle, nyílt forráskódú MeeGo utódjaként került bemutatkozásra).

Ilyen a Samsung-féle Tizen OS

A Tizen SDK-ja 2012 első-második negyedévében kerül nyilvánosságra. Jelenleg úgy tűnik, a Panasonic, a Vodafone, valamint az NTT DoCoMo egyaránt támogatják a HTML5 alapú Tizent.

Ilyen a Samsung-féle Tizen OSA cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei