Tizen OS a Samsung Galaxy S II HD-n

2012.05.15| Übergizmo

A nemrég San Franciscoban megrendezett Tizen fejlesztői konferencián bemutatták a Samsung Galaxy S II HD mobilon futó Tizen rendszert.

A nemrég San Franciscoban megrendezett Tizen fejlesztői konferencián bemutatták a Samsung Galaxy S II HD mobilon futó Tizen rendszert. Jong-Deok Cohoi a rendezvényen pár perc erejéig bemutatta a Samsung és az Intel által fejlesztett rendszert az S2 HD-n, ahol minden alkalmazás HTML5 alatt fut. A második videón egy Samsung táblagépen mutatja be a The Handheld Blog az Open Mobile fejlesztését, az Application Compatibility Layer (ACL) programot, amely nagyon hasonlít a RIM BlackBerry PlayBookján használatos kliensre, ugyanis mindkettő segítségével Android alkalmazások futtathatók más rendszeren. Az ACL-lel minden Tizen OS-t futtató készüléken gond nélkül használhatók az androidos programok.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz 5 legnépszerûbb okostelefon Európában

Az 5 legnépszerûbb okostelefon Európában

2011.08.01
Egyszer az életben biztosan mindenki felteszi magában a kérdést, hogy milyen telefont vegyen? Nos, ha oda kerül a sor, akkor külcsín, a design, a tudás és egész biztosan a pénztárcánk vastagsága is segíteni fogja a döntést. Egy felmérés szerint azonban az 5 legnépszerûbb készülék egy kicsit sem tartozik az alacsonyabb kategóriába, sõt! Nézzük õket sorban.
Tovább nyomoznak a hibás Galaxy S II kijelzők ügyében

Tovább nyomoznak a hibás Galaxy S II kijelzők ügyében

2011.06.02
A Samsung i9100 Galaxy S II hatalmas siker jelenleg, az előző év sikermobilját, a Galaxy S-t rengetegen cserélték le rá és persze számos új vásárló is akadt.
Merész áron jön a Nokia N9

Merész áron jön a Nokia N9

2011.09.27
Megkezdődött a finn gyártó első MeeGo rendszerű modellje, a Nokia N9 szállítása.
Válassz! Galaxy S II vagy iPhone 4S?

Válassz! Galaxy S II vagy iPhone 4S?

2011.10.06
Felmerül az örök kérdés, hogy melyik a jobb rendszer vagy melyik telefon tud többet, ám egymást meggyőzni sosem fogják a rajongók.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön használja a telefonját fizetésre?


Igen, az Apple Pay-t használom
Igen, a Google Pay-t használom
Igen, banki alkalmazást használok
Nem, de tervezem
NemKorábbi szavazások eredményei