Késnek a nagyon várt Tizen mobilok

2013.07.03| BGR

A nagyobbik dél-koreai gyártó az Intellel együtt dolgozik régóta egy saját fejlesztésű mobil operációs rendszeren, a Tizenen.

A nagyobbik dél-koreai gyártó az Intellel együtt dolgozik régóta egy saját fejlesztésű mobil operációs rendszeren, a Tizenen. Az utolsó hírek szerint legkésőbb ebben a negyedévben be kellett volna mutatni az első Tizen telefonokat, ám a jelek szerint erre tovább kell várni, hiszen a Samsung úgy tájékoztatott, hogy hónapokkal eltolták a bejelentést. Az egyik ok talán az lehet, hogy a rendszer ökoszisztémát, tehát főként alkalmazásokat és az áruházat, a fejlesztési lehetőségeket felturbózzák, hogy izgalmasabb legyen mint a mostanság elérhető lehetőségek, új OS-ek. Elemzők szerint a Tizen igen sikeres lehet majd az ázsiai piacon, ahol a szolgáltatók már keresik az Android és az iOS helyetti alternatív platformokat. Az első Tizen telefon Redwood kódnéven ismert, ennek pedig két változata, a GT-i8800 és a GT-i8805 kerül majd piacra várhatóan, mindkettő HD kijelzővel, valamint Exynos 4412 processzorral, az egyik pedig LTE-támogatással. A Samsung mellett a japán Fujitsu és a NEC is tervezi az első Tizen modellt.

Késnek a nagyon várt Tizen mobilok

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei