Tizen OS hirek és információk

Samsung: a Tizen OS-nek vége

Samsung: a Tizen OS-nek vége

2021.05.19
| SamMobile
A Google és a dél-koreai gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy a 2021-es Galaxy Watch a Wear OS-t fogja futtatni.
Fotókon a világ második Tizen mobilja

Fotókon a világ második Tizen mobilja

2015.05.07
| Phone Arena
Három friss képen látható a Samsung saját fejlesztésű, Tizen OS-t futtató modellje, a Samsung Z2.
Samsung Z1: okostelefon 100 dollár alatt

Samsung Z1: okostelefon 100 dollár alatt

2015.01.16
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hét közepén mutatta be első Tizen rendszerű okostelefonját, a Samsung Z1-et Indiában.
Videón a Samsung Z és a Tizen OS

Videón a Samsung Z és a Tizen OS

2014.06.03
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap debütált Samsung Z okostelefonja Tizen operációs rendszert futtat. Bemutatjuk, hogyan is kell ezt elképzelni.
Itt a világ első Tizen mobilja, a Samsung Z

Itt a világ első Tizen mobilja, a Samsung Z

2014.06.02
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó ma hivatalosan is bejelentette a világ első, Tizen rendszert futtató okostelefonját, a Samsung Z-t.
Így néz ki a világ első Tizen mobilja!

Így néz ki a világ első Tizen mobilja!

2014.01.28
| Into Mobile
Romániából származik a kép, amelyeken a Samsung első, Tizen operációs rendszert futtató mobilja látható.
Mit is tud a Tizen OS? Videó a Samsungtól

Mit is tud a Tizen OS? Videó a Samsungtól

2013.11.06
| SamMobile
Egy bő kilenc perces videón mutatkozik be a Tizen mobil operációs rendszer, amely a rendkívül hosszú fejlesztések után még mindig nem érhető el egyetlen készüléken sem hivatalosan. Lássuk, mit is várunk, mit szeretne a Samsung az Android OS mellé a piacra dobni.
Íme az első Tizen tablet prototípusa

Íme az első Tizen tablet prototípusa

2013.07.16
| Tizen Experts
Felbukkant a világ első olyan internettáblája, amelyen Tizen OS fut.
A Tizen nem késik: halott

A Tizen nem késik: halott

2013.07.05
| Twitter
A héten adtuk hírül, hogy a Samsung több hónappal eltolta az első Tizen OS-sel felszerelt mobilok bemutatását, most pedig kiderült, sosem lesz ebből a projektből új rendszer.
Késnek a nagyon várt Tizen mobilok

Késnek a nagyon várt Tizen mobilok

2013.07.03
| BGR
A nagyobbik dél-koreai gyártó az Intellel együtt dolgozik régóta egy saját fejlesztésű mobil operációs rendszeren, a Tizenen.
Videón az Intel alapú Tizen OS

Videón az Intel alapú Tizen OS

2013.06.12
| GSM Arena
Nem egyszer láttunk már képet a Tizen OS-ről, azonban videót még nem. Rögtön kettőt is kapunk.
Íme az első Tizen OS képek

Íme az első Tizen OS képek

2013.06.05
| SamMobile
Bár már láthattunk egyszer néhány fotót a Samsung-féle Tizen mobil operációs rendszerről, ezúttal számos screenshotot kaptunk.
Ilyen a Samsung-féle Tizen OS

Ilyen a Samsung-féle Tizen OS

2012.01.09
| Phone Arena
Napjainkban a legnagyobb sikernek az iOS és az Android, valamint a Windows Phone mobil operációs rendszerek örvendenek, ám hamarosan újabb szereplő csatlakozhat a csapathoz.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei