Smart hirek és információk

Látod a smartkorszak jövőjét? Pályázz!

Látod a smartkorszak jövőjét? Pályázz!

2016.08.12
| Fenntartható Nap
Kilencedik alkalommal rendezi meg fenntarthatósági napját a Telekom. Az idei eseményre szeptember 24-én kerül sor, a helyszín pedig a budapesti Akvárium Klub lesz.
Már a Samsung SMART kijelzőin is a Tizen operációs rendszer fut

Már a Samsung SMART kijelzőin is a Tizen operációs rendszer fut

2016.06.14
| Samsung
A továbbfejlesztett digitális kijelző felülete jobb vásárlói együttműködést, bevonódást és elköteleződést biztosít a különféle üzleti környezetekben.
Vodafone Smart 4 - okostelefont olcsón

Vodafone Smart 4 - okostelefont olcsón

2014.06.06
| Vodafone
Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a 4.4-es KitKat rendszert futtató, 4.5 colos Vodafone Smart 4.
Szemmel görgetés a Samsung Galaxy S IV-ben!

Szemmel görgetés a Samsung Galaxy S IV-ben!

2013.03.06
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó nem adja alább az újdonságok felvonultatását a március 14-én, New Yorkban debütáló Samsung Galaxy S IV esetében sem.
Vajon te vagy hazánk Angry Birds bajnoka?

Vajon te vagy hazánk Angry Birds bajnoka?

2012.10.25
| Samsung
Indul a hazai Angry Birds bajnokság a Samsung Smart TV-ken.
Samsung Smart Sport a Gyermekekért

Samsung Smart Sport a Gyermekekért

2012.07.06
| Samsung
Sportolj a Smart Sport a Gyermekekért alkalmazással, gyűjtsd a kilométereket és nyerd meg a napi nyeremények egyikét!
Smart Sport a Gyermekekért

Smart Sport a Gyermekekért

2012.06.04
| Samsung
A Samsung 100 millió forint összértékű adománnyal segíti a hazai gyermeksportot.
Ötletes! Íme az új Sony Smart mobilos kiegészítők

Ötletes! Íme az új Sony Smart mobilos kiegészítők

2012.01.10
| Phone Arena
A Sony az új mobilokon kívül több telefonos kiegészítőt is bemutatott ma a CES 2012-n.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei