Red Bull: ajándék belépő a Forma-1-be

2012.04.18| Red Bull

Most minden új Red Bull Mobile előfizetés mellé garantált Forma-1 belépő jár!

Április 17-e után természetes jelenség, ha Mark Webberrel találod szemben magad! A Forma-1-es pilóta hamarosan az ország 62 pontján tűnik fel: életnagyságú figurák képében a Red Bull MOBILE értékesítési pontjain hozza el neked a lehetőséget, hogy garantált belépőhöz juss a Forma-1 Magyar Nagydíjra! Márciusban elrajtolt a 2012-es Forma-1-es szezon, és a világbajnok csapat nevét viselő mobiltarifa a Red Bull Mobile hazai előfizetői közül egy szerencsést – és barátját – eljuttatta egyenesen Ausztráliába, a Forma-1 szezonnyitó futamára, Melbourne-be! A luxusutazás során a szerencsések a futam megtekintése mellett bepillantást nyerhettek az istálló színfalai mögé, és személyesen találkozhattak a Red Bull Racing két pilótájával, Mark Webberrel és Daniel Ricciardoval is. Élménybeszámolójukon még meg sem száradt a tinta, a RBM máris következő nagy dobásával állt elő.

A Red Bull Mobile csapata magasabb fokozatba kapcsolt: április 17 és július 2. között csatlakozó új előfizetői számára automatikusan belépőjegyet biztosít a július 27-29-én megrendezésre kerülő Forma-1 Magyar Nagydíjra. A mobiltarifa újoncai így testközelből figyelhetik majd, ahogy felbőgnek a motorok a Hungaroringen. Az új All-in tarifa a szombati időmérő futamra biztosít belépőt, míg az All in+ tarifa választása esetén a „vérre menő” vasárnapi futamra szól a garantált belépő! A Forma-1-es élményből nem maradnak ki a Red Bull MOBILE meglévő előfizetői sem: a rendszeres élmények és játékok mellett most ők is játszhatnak Forma-1 Magyar Nagydíj belépőkért! Ha az április 17-e előtt csatlakozott RBM előfizetők helyesen válaszolnak a 7 héten át tartó Forma-1-hez kapcsolódó kvízjáték kérdéseire, háromnapos Forma-1 Magyar Nagydíj belépőt vagy napijegyet nyerhetnek a júliusi sporteseményre.

Red Bull: ajándék belépő a Forma-1-be

A Red Bull Mobile előfizetői nem csupán jó mobilokat és kiváló szolgáltatást kapnak a Telenor Hipernet hálózata révén, hanem egy különleges életérzés részesei lehetnek: felfedezhetik a Red Bull Világát. A mobiltarifa előfizetői rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökhöz juthatnak és izgalmakat élhetnek át: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, szórakozó helyekre. Személyesen találkozhatnak sztársportolókkal, de akár közös repülési lehetőséget is kaphatnak Besenyei Péterrel vagy Kézi Gábor világkupa-győztes siklóernyőssel. A Red Bull Mobile tehát előfizető számára elhozza a pörgős életritmust, megéri megérezni!

A meglévő ügyfeleknek szervezett kvízjáték a Red Bull Mobile mobilportálon érhető el, az új előfizetők ugyanitt regisztrálhatnak be Forma-1 belépőjükért. A Red Bull Mobile a Telenor értékesítési pontjain érhető el.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei